Kivezették Mészáros Lőrincet a Parlamentből

A Jobbik a cukiságbomba után a mai nappal átváltott a politikai kabaréra: Mészáros-darabjuk mellé az LMP muzsikált az Országgyűlés mai ülésén.

Vona és Gyöngyösi Márton napirend előtt érdeklődtek Orbántól Mészáros Lőrinc strómanságáról és Ghaith Pharaonról, amikor hirtelen a helyszínen termett maga Mészáros Lőrinc – életnagyságú papírmasé figurája, pont, mint a való életben alakítja ugyanezt a szerepet Orbán Viktor mellett.

A 24.hu által megörökített fellépés egyetlen szépséghibája volt, hogy szegény Lőrincet keresztbe vágta mestersége címere – egy csúnya stróman felirat.

Még szerencse, hogy nem Kövér László kotlott házelnökként a kadéthangulaton, tán még a tömegbe lövetett volna hirtelen felfortyanásában – természetesen csak szópetárdákat.

Helyette Jakab István, az Országgyűlés alelnöke ígért be egy derekas verést, pontosabban feljelentést Kövér Lászlónál. Mészárost elvezették.

lőrinc2

A haloványabb második felvonásban az LMP igyekezett újszerű díszletelemekkel komorabbra venni a hangulatot környezetvédelmi fellépésével demonstrálva az Orczy-kert, a Hajógyári-sziget és a Dagály elfásítatlanságával, de akkor már mindenki kint fényképezkedett a folyosón Mészáros Lőrinccel.

Van is miért, ugyanis a legújabb hírek szerint Lőrinc barát külföldi terjeszkedésben igyekszik kitolni Felcsút határait, reszkess Európa.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!