Dopeman, máris összegyűjtötte a szükséges ajánlásokat. Elkezdődött a kampány

Ahogy felvette az ajánlóíveket, máris bejelentette, hogy megvan a szükséges számú aláírás ahhoz, hogy induljon az időközi választáson.

A rapper a pestibulvar.hu kérdésére elmondta: ” Természetesen iróniának szántam. Ilyenkor az szokott történni, hogy a Fideszes jelölt, néhány órával az után, hogy elkezdi az aláírásgyűjtést, kiáll és bejelenti, hogy már kétmillióan aláírták a jelölését. Én valójában csak most kezdem a gyűjtést, de délutánra egészen biztosan meglesz. Közel 200 Józsefvárosi család jelentkezett nálam a Facebookon, hogy szeretettel várnak a gyűjtőívekkel. Most nekiindulok és mindenhová elmegyek személyesen. Ma kora este már hivatalosan is jelölt leszek. A többi versenyzőnek, tiszta szívből kívánom, hogy ilyen élményben legyen része. Én máris nyertem. Megmozdítottam valamit a kerületben. Abban bízom, hogy a rengeteg támogató levél, üzenet, vállveregetés szavazattá változik és valóban tudok majd tenni azokért is, akiktől kaptam.”

Több, mint 1500 szavazat gyűlt össze néhány óra alatt arra a kérdésünkre, hogy Ön kit választana Józsefvárosban.

A szavazást elképesztő fölénnyel, Pityinger László Dopeman nyerte. A felmérés csak a szavaztok számát illetően reprezentatív. Más mutatókat nem vizsgál.

dopeszavazas

Az április 23.-án tartandó időközi önkormányzati választáson induló jelöltek “pestibulváros” versenyében tehát Pityinger László a befutó, de mindez csak lapunk olvasóinak véleménye. A valódi végeredményről a 6.sz TEVK lakói döntenek majd.

valsztókörzet6

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!