Az Origo megadta az év címét egy cikknek, de vigyázz, fájni fog, ha elolvasod…

Kép forrása: 168 óra

Amikor egy újság, legyen az nyomtatott vagy online, új tulajdonba kerül, a dolgozók is a szélirány felé kanyarítják a tematikát. Ez működik is addig, amíg bújtatva foglalnak állást, vállalják fel kormánypártiságukat vagy éppen az ellenzékiséget. Ha viszont ezt túltolják, ahogy a Legényanyában a rátótiak a házat, egészen nevetséges szituációk kerekednek ki ebből. Így történt az origo.hu esetében is, ahol az alábbi címet sikerült adni egy cikknek:

Tönkretett kisvállalkozók pénzéből finanszírozza Botka László az MSZP-t?

Egész egyszerűen zseniális! Az újságíró ül a szerkesztőségben, szeretne imponálni a főnökeinek, és ezt a címet szüli meg a rendkívül kreatív képzelőerejével. A kérdőjelre külön felhívom a figyelmet, ami semmiképp nem elhanyagolható. Ha ugyanis nem lenne ott, Botka már a tönkretett újságok pénzéből finanszírozná az MSZP-t, mert a világukat is kiperelte volna belőlük.

Az állítás ugyanis csak egy fantazmagória. Árulkodó viszont, hogy nem a Jobbikkal foglalkoznak, és Vona Gábort buzizzák, hanem Botkára szálltak rá. Az efféle címek mindig a félelem jelei. A cikkben egyébként a hat-het ragokon kívül sok más kézzelfogható nem szerepel. Ismerjük ezeket: csalhatott, bűnözhetett, rabolhatott stb.

Mindez jóval a választások előtt… Botka László már beharangozta, hogy számít a karaktergyilkolásra, és azt is hozzátette: “akik a gyermekeimet veszik célkeresztbe, azoknak kitekerem a nyakát.” Egyelőre ilyesmi nem történt, de nem lennénk meglepve, ha az Origón minden nap megjelenne egy “Botka László tönkretehette az országot az elmútnyócév alatt és a jövőben is előre?” jellegű cikk…

 

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!