Kubatov olyat mondott, hogy a falba vertük a fejünket

Kubatov Gábor hat éve tölti be a Ferencváros elnöki tisztét. Az Origo írt is róla egy szép, terjedelmes cikket. Nem csodálkoztunk ezen, hiszen a portál meglehetősen kedveli Kubatovot és gardedámját, viszont fontos egy kicsit elemeznünk ezt az írást.

Amikor a Fidesz pártigazgatója a Fradi elnöke lett, hallott egy mondást: “a Ferencvárosnak a legnagyobb ellensége önmaga.” Vajon ez igaz a Fideszre is? Arra a kérdésre, hogy mennyiből gazdálkodik a Ferencváros, Kubatov azt mondta, nagyjából ötmilliárdból, amelynek közel a kétharmada a labdarúgásra megy el.

“Átláthatóan gazdálkodunk, betartjuk az előírásokat.  A Ferencvárosban megszűntek az arculatátviteli szerződések, a bújtatott pénzek. Nálunk nincs adóelkerülés, nincsenek zsebbe kifizetett pénzek” – mondta a vicces kedvű elnök.

Egy kicsit olyan az egész interjú, mintha nem is a Ferencvárosról szólna, hanem a kormánypártról. A következő mondatokat egyszerűen képtelenek voltunk úgy olvasni, hogy ne verjük a fejünket a falba, hiszen nem a zöld, hanem egyértelműen az orbáni narancsszín jutott eszünkbe.

“Én nem vagyok az ultrák ellen, hiszen közülük jöttem, nagyon jól ismerem ezt a fajta kultúrát. De az a csibészbecsület, amely a mi időnkben megvolt, ma már nincsen meg. Anno, ha valaki valamilyen butaságot elkövetett, vállalta érte a felelősséget. Ma ez nincs így.”

Valóban nincs így sajnos. Ha valamiben, akkor ebben igaza van Kubatovnak…


Oszd meg ezt a cikket, ha te is egyetértesz vele. A munkánkat a Facebook-oldalunk lájkolásával segítheted.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!