Bemutatták Ellie Goulding első cipőkollekcióját

Európa legnagyobb cipőkereskedelmi lánca, a DEICHMANN tegnapelőtt este tartotta Ellie Goulding brit énekesnővel első közös cipőkollekciójuk exkluzív bemutatóját Londonban.

Számomra a cipő mindig egy jelzés, hogy milyen hangulatban is van épp az ember. Cipőkollekcióm piacra dobásával kifejezhetem saját stílusomat. Kollekciómban minden alkalomra található lábbeli – tényleg nem tudom eldönteni, hogy lapos vagy magas sarkú cipőket hordok-e szívesebben, ez folyton változik nálam” – mondta Ellie Goulding, aki olyan számokkal robbant be a slágerlistákra, mint a „Love me like you do” vagy a „Burn”, és azóta az évtized legsikeresebb brit szólóénekesnői között tartják számon. Tegnapelőtt este, egy nappal az értékesítés startja előtt a DEICHMANN-nal közösen ünnepelte kollekciójának piacra dobását lakóhelyén, Londonban.

A vendégek között, akik ezúttal vörös helyett zöld szőnyegen érkeztek, voltak szerkesztők, influencerek és prominens személyiségek egész Európából. A 21 éves Amelia Windsor, a királyi család egyik tagja révén még a brit királyi ház is képviselve volt a rendezvényen. Vendég volt továbbá Lilly Becker, Boris Becker felesége, Mirjam Weichselbraun osztrák színésznő és műsorvezető, Julie Zangenberg dán színésznő, Peg Parnevik svéd énekesnő, Sylvie Meis holland műsorvezető, Stephanie Davis és Jennifer Metcalfe brit színésznők és még sokan mások.

Ezen az estén ünnepelte premierjét a kampányhoz készült tévéreklám is, amelyet Emil Nava sztárrendező forgatott és tegnap mutatták be első alkalommal a közönségnek.

Sneakerek, ethno szandálok, magas sarkú, wedge, espadrille és mule modellek – az „Ellie Goulding for DEICHMANN” kollekcióban minden a mottó szerint „Rock your look”. Tarka színek, extravagáns szabások, egyedi díszítések vagy rockos szegecsek teszik hozzá a stílushoz azt a bizonyos pluszt. Az „Ellie Goulding for DEICHMANN” kollekció március közepétől lesz kapható az üzletekben és az online shopokban a www.deichmann.com oldalon. A modellek ára 5.990 és 9.990 Ft között mozog.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!