Forr az indulat Orbán pofátlansága miatt – egy magyar polgár bocsánatkérést követel

Villás Lajos, magyar állampolgár felteszi a kérdést Magyarország miniszterelnökének, hogy honnan veszi a bátorságot Budapest polgárai közülül több mint 250 ezer embert ügynöknek nevezni..?

Ki jogosította fel arra, hogy gyalázza azokat az állampolgárokat, akik merészelnek kimondani egy olyan igazságot, amit az egész világ ismer? Az olimpia nem rentábilis rendezvény, Magyarországnak egy katasztrófával érne fel a megrendezése. Megsérteni, megbántani az állampolgárok egy részét csupán azért, mert egy esztelen vezetői álomra NEMET mondtak?

A kisvasútját nem tudtuk megkontrázni, az is csak van, a kénye, kedvére, kihasználatlanul. Vajon van olyan politikai ellenzéki párt, amelyik feláll a Parlamentben és rendreutasítja a KÖZSZOLGÁT? Figyelmeztesse már valaki, hogy neki az a feladata, hogy minket szolgáljon, és nem az, hogy sértegessen – mert véleményt merünk nyilvánítani.

POFA2

Spionok, besúgók lettünk idegen hatalmaknak, akik arra ösztönöznek, hogy ezt a világra szóló rendezvényt Budapestről elcsaklizzák! Ezek az idegen hatalmak ki akarják fosztani azokat a FIDESZ közeli vállalkozókat, akik kapcsolataik révén zsírosodhattak volna az állami pénzekből. Mi, egyszerű polgárok, akik fizetjük az adókat, akiket folyamatosan becsapnak, átvernek, megkárosítanak, most még a megaláztatást is el kellene tűrnünk? Hazudik a miniszterelnök éjjel, és nem mond igazat még nappal sem! Politikájával sárba nyomta az országot, a lakosság jelentős része éhezik, fázik, a nyomorküszöbön él. Másfél száz ember fagyott meg ezen a télen, és még nincs vége. Emberek éheznek, és állnak sorba egy tányér meleg ételért naponta, miközben az oligarchák dőzsölnek, viszik a forintjainkat a határon túlra, és támogatnak belőle pártokat, sportegyesületeket.

Kórházaink jelentős része romokban, a gyógyító felszerelések és a gyógyszerek hiányoznak, kevés az orvos és az ápoló személyzet. Hazugság tengerét árasztják minden szinten felénk a lakájmédián keresztül. Az állami televízióban és a csókosok által üzemeltetett kereskedelmi adókon is szinte félóránként öntik a marhaságot arról, hogy MAGYARORSZÁG ERŐSÖDIK. Ostoba arcok, akik megjelenítik az egyszerű melóst, és a jól mutató szende, sunyi kis asszonyka, aki repes a boldogságtól, mert emelték az orvosok, az ápolók és a pedagógusok bérét. Kár, hogy ez csak felében igaz – panaszkodnak is az érintettek. Arról nem beszélnek, hogy munkaadók hogyan trükköznek azért, hogy egyetlen forinttal sem keljen többet fizetni, mint eddig az alkalmazottaknak. Megint átverték a népet. A kormány béremelést rendelt el úgy, hogy azt a vállalkozóknak kell kitermelni, ha nem sikerül, vessenek magukra. Ők, jól dolgoztak – hirdetik a nyilvánvaló hazugságot…

Újabb embertömeget löknek az árok mélyére és engedik pusztulni a férgesét – mondják egyesek. Nagyon sokan kiestek a törvényi szabályozások miatt a KÖZMUNKA PROGRAMOKBÓL, és még az eddigi minimális segélyeket is megvonják. Erősödik az ország, mert ha ezt a traumát túlélik az emberek,- akkor mindent kibírnak.

pofa3

A magyar miniszterelnök és politikus társai évek óta akadályozzák az egykori ügynökökről készült iratok nyilvánosságra hozatalát. Szerintem, nem véletlen ez, hiszen nagyon sokan akár érintettek is lehetnek valamilyen szinten. Nem a tartótisztekre gondolok, nem azokra, akik hivatásos rendőrként, katonaként a kémelhárításban valamiféle fedéssel dolgoztak. Gondolok azokra, akiket bűncselekmény miatt megzsarolhattak, és akik vállalták a tégla szerepét azért, hogy a VÉLHETŐEN Jogos büntetést ELKERÜLJÉK. Gondolok azokra, akik HAZAFIAS KÖTELESSÉGBŐL „smúzolták” be barátaikat, munkatársaikat, és nem egy esetben saját rokonaikat is. Miniszterelnök úr tiltakozik akkor, amikor a tömegek egy része azt mondja, hogy akár érintett is lehet valamelyik kategóriában. Nem látjuk az iratokat, nem látunk bele az aktákba, egyedül és kizárólagosan csak egykori barátjának SIMICSKÁNAK elszólásaira hagyatkozhatunk, ami akár igaz is lehet, – ki tudja?! Az igazságot szerintem egyedül és kizárólagosan csak MOSZKVÁBAN ismerik, hiszen ezen iratokból biztosan kellett adni az egykori szövetségeseknek is. Moszkva pedig most még hallgat, de ha egyszer ellene fordulna a politika, ki tudja, hogy a világ politikusairól mi mindent tudnának az emberek nyakába önteni? Nem a magyarok szép szeméért akarnak atomreaktort építeni. Pénz beszél, a kutya ugat, a karaván pedig halad, ahogy a vezetők diktálják. De kik a vezetők?!

Fejre állították az igazságszolgáltatást is. Mindezért a miniszterelnök a felelős. Ha egyszer ki mondaná, hogy a törvény előtt mindenki egyenlő, akkor bizony nagy bajban lennének körülötte sokan. Mert felelőtlenül BŰNÖST kiáltani ki ügyekben úgy, hogy JOGERŐS BÍRÓI ÍTÉLET nincs, az egyszerűen aljasság. Az ellenzékkel szemben minden szemét eszköz megengedett, a lejáratástól, a besározásig, a karaktergyilkosságtól a mandátumok felfüggesztéséig. Ócska FIDESZ politika, amikor megjátsszák a tisztességest, a becsületest, közben pedig tűnnek el a KÖZPÉNZEK zsákszámra. Ha a hatalom politikusaira vetődik árnyék, akkor azonnal az ÁRTATLANSÁG VÉLELMÉT emlegetik, de nem gúnyolódnak, nem csinálnak ellen reklámot, nem sározzák, és nem akarják karakterét meggyilkolni sem. A mi kutyánk kölke – mondják, és elnézték azt, hogy UNIÓS pénzből épített vadászházat – tán kettőt is – kisajátítson saját használatra a polgármester. Egyik ügyben azért nem indítanak eljárást, mert a sikkasztás tényállása már elévült. A másikban pedig vizsgálódnak, de nem az ügyészek, nem a rendőrhatóság, és még csak házi őrizetbe sem helyezték…

Terrorista érkezett Magyarországra, és – tárgyalt a nemzetközileg körözött – a miniszterelnökkel, – aki el is ismerte a tényt, – de érdekes módon arra nem igazán derült fény, hogy miért is nem fogták el, miért is nem adták ki az Egyesült Államoknak? Engedték, hogy ingatlant vásároljon,állítólag üzletelt az Orbán család egyik tagjával, és megkaphatta volna Csepel egy részét is… Eladni a jövőnket is FIDESZ mulatság. Az államkötvényen is a haverok nyertek milliárdokat, miközben nekünk adófizetőknek öt év múlva vissza kell fizetni mindent – gondolom, kamatostul. De hol lesz már akkor a FIDESZ és a csókosok hada, akik csak nyertek ezen a bóton?!

Hazudik ÁFA és REZSI CSÖKKENTÉSRŐL, miközben tudjuk, hogy az energia egész Európában olcsóbb, mint itthon. Csökkent a disznó és csirkehús ÁFÁJA, de villámgyorsan az árak szinte megduplázódtak. A zöldség, megfizethetetlen, a gyógyszer pedig nagyon sok embernek elérhetetlen, pedig az életét menthetné meg….

Mégis, mi lettünk más országok spiclijei, beépített ügynökei azért, mert aláírásunkkal megpróbáltunk valamit. Megállítani az ország végleges nyomorba döntését, egy maroknyi haver további gazdagodásának gátat vetni… Így is milliárdok mentek veszendőbe, az építmények sorra fognak összedőlni, tönkre menni. Kifizettük a pénzeket tanulmányokra, amikre mi nem adtunk engedélyt, és amiből nem is kértünk. Egyetlen ember esztelen nagy álmára fizet rá ez az ország már évek óta. A támogatók is ott vannak addig, amíg hasznuk van belőle. Aztán majd azok is elfogynak, mint a zsíros kenyér faluvégi kis házikókban…

Magyar állampolgárként kikérem magamnak, hogy a miniszterelnök – akinek én vagyok a munkaadója – ügynöknek tituláljon. Követelem, hogy kérjen bocsánatot a magyar állampolgároktól. Vegye tudomásul, hogy senkit nem sértegethet büntetlenül. Azokat főleg nem, akik ALKOTMÁNYOS jogaikkal élve – tiltakoztak az olimpia esztelen ötlete ellen! Ha már ennyire költekezési mánia rabja lett, akkor javasolnám a HÁRMAS METRÓ felújítására nagyobb pénzösszeget bocsájtani, és a rekonstrukciót nagyon gyorsan felgyorsítani és eredményesen befejezni. A NÉGYES METRÓNÁL pedig ne visszafelé mutogassanak bírói ítéletek nélkül, hanem kezdjék meg haladéktalanul kivizsgálni azokat a témákat, amelyekkel 2010 után találkozhattunk, amibe már a FIDESZ is vastagon benne volt, vagy lehetett. Európai emberek vagyunk, elvárjuk, hogy a miniszterelnökünk is hasonló módon érezzen és tegye a dolgát!

Szolgáljon minket, mert ez a dolga és a kötelessége!

Villás Lajos
Magyar állampolgár, aki most, nem akar OLIMPIÁT

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!