A HVG keményen nekiment a TV2-nek: zseniális beszólások következnek

A HVG újságírói mostanság felbőszülhettek a közélet eseményein, mert napról napra frappánsabb, szívből jövő véleményekkel küldik el a kormányt melegebb éghajlatra. Így történt ez ma is, amikor a TV2 “megújult” Tények című műsoráról írtak egy szubjektív publicisztikát.

“Ha a „világszínvonalúnak” beígért Tények „megújult”, akkor Leonyid Brezsnyev egy mindig átváltozó David Bowie – ez akkora tény, minthogy egy terhes férfi madarat szült” – írja felvezetőjében a HVG újságírója.

„Meghalt! „Megvakult! „Szörnyethalt!” A francia elnökválasztásról, a szíriai polgárháborúról vagy az űrkutatás áttöréseiről semmit nem tudunk meg, de ha a TV2 híradóját fogyasztjuk, retteghetünk attól, mikor esik fejünkre egy állványról leszédült ittas feketemunkás – folytatja vélekedését a  lap munkatársa, majd hozzáteszi: amikor elindították a Nyugatot, vagy felépítették az Országházat, még jelentett az a szó valamit Magyarországon, hogy „világszínvonal”. Aztán amikor a lila, sárga és piros öltönyökben parádézó Friderikusz Sándor beszélt a „korszellemről” 1992-ben, és aztán az alternatív szexuális magatartásokat sokkterápiával népszerűsítő Bimby rollerezett be a stúdióba, már elbizonytalanodhattunk.

És most, hogy a „világszínvonalúként” eladott Tényekben arról hallunk vezető anyagként, hogy „magas sarkút és miniszoknyát viselt a kézrátétellel gyógyító orvos” egy olyan Isten háta mögötti faluban, ahová a Sátán se tette be a lábát azóta, hogy kiűzték az exercise bookot emlegető Ferikéből, végleg itt a post truth. Hát ilyet nem látunk a CNN-ben.”

A teljes cikket itt olvashatod el. Érdemes.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!