Orbán mai kijelentését csak ülve olvasd el, mert hanyatt fogsz esni!

Forrás: 24.hu

Mondott már a miniszterelnök sok cifraságot, de olyasmivel még nem találkoztunk, mint amit a kommunista áldozatok emléknapján állapított meg. Az sem jellemző, hogy pár nap különbséggel mondjon nagyobb marhaságot annál is, amiről azt hittük, nem fokozható.

Beszámoltunk róla, hogy a kormányfő a Momentumról a napokban azt mondta:

LASSAN HARMINC ÉVE VAGYOK A POLITIKÁBAN, MEGHALLGATTAM ŐKET, EZ EGY ÚJ SZDSZ. KIS LÖKDÖSŐDÉS UTÁN PEDIG MSZP-SZDSZ-KOALÍCIÓ JÖN

Ezen valahogy túl is tettük magunkat, aztán jött a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Orbán most a következő elmélettel állt elő:

Orbán szerint ma már nem szokás emlegetni, hogy a zsarnokságokhoz vezető gondolatok a XX. században “nyugati anyagból pattantak ki”.

“A kommunzimus, akár csak a nemzetiszocializmus a Nyugat szellemi termékeként látta meg a napvilágot. Nem Moszkvában, nem Kambodzsában és nem is Havannában találtak ki” – mondta, hozzátéve: “tőlünk nyugatra, Európából burjánzott szét a fél világra”.

Mindeközben a Nyugatnak a kommunizmus megmaradt színtiszta elméletnek, kéretlen világboldogítók bizsergető szellemi izgalmának – jelentette ki a kormányfő, aki ma is értetlenül áll azelőtt, hogy “a magukat haladó gondolkodóknak tartó nyugati értelmiségiek” hogyan dicsérhették lelkesedve a népirtó kommunista diktatúrákat.

Orbán nehezen hiszi el ezt az “abszolú történelmi vakságot”, és azt, hogy nem látták, hogy “a szovjetek rabszolga munkára viszik azokat, akiket osztályellenségnek tartanak”.

Tehát a lényeg a következő:

A kommunizmus áldozatainak emléknapján valójában nem az áldozatokra emlékezünk, ahogy azt kellene, de még csak nem is a régi, megszokott komcsizás zajlik a Fidesz részéről, hanem Orbán elkezd NYUGATOZNI! (Ez olyasmi, mint a zsidózás vagy a cigányozás, csak Orbán találta ki. Nyugat felé mutogatunk, mikor annak idején kelet felől jött a baj, de jelenleg ott csak jó barátok vannak, ezért a másik oldalra mutogatunk.)

Ez az ember egyszerűen

hihetetlen

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!