Ellie Goulding bemutatja: Star Collection exklusiv for DEICHMANN

Ellie Goulding at the main stage during Stavernfestivalen in Stavern on 09. July 2016. Lineup: Ellie Goulding (vocal)

A brit énekesnő, Ellie Goulding azon kevés sztárok egyike, akik saját maguk komponálják dalaikat, emellett tökéletesen gitároznak, dobolnak és szintetizátoroznak. „A szürke 50 árnyalata” című kasszasiker egyik betétdalával egészen a slágerlisták élére repült, azóta pedig az elmúlt évtized legsikeresebb brit szóló előadói között tartják számon.

Európa legnagyobb cipőkereskedőjével, a DEICHMANN-nal közös első saját ’Star Collection’ cipőkollekciójával 2017. március elsejétől most a cipővilágot is meghódítja.

Ellie Goulding énekesnő, dalszerző nem csak jellegzetes hangjával, de különc stílusával is tarol. Legújabb trendek iránti érzékét idén bizonyíthatja a DEICHMANN számára válogatott széleskörű cipőkollekciójával is. „Számomra a cipő mindig egy jelzés, milyen hangulatban is van épp az ember. Saját kollekcióm piacra dobása lehetőséget nyújt számomra, hogy megmutathassam a stílusomat. Kollekciómban minden alkalomra találhatók cipők – tényleg nem tudom eldönteni, hogy magas vagy lapos sarkút hordok-e szívesebben– folyton váltogatom őket” – mondja Ellie Goulding.

Sneakerek, ethno szandálok, magas sarkú és wedge lábbelik, espadrille és mules modellek – az „Ellie Goulding for DEICHMANN” kollekcióban minden a mottó szerint „Rock your Look”. Tarka színek, extravagáns szabások, egyéni díszítések, rockos szegecsek teszik hozzá a stílushoz azt a bizonyos pluszt.

A kísérő kampányt Louie Banks sztárfotós készítette Londonban, a stylingért pedig az a Cher Coulter volt felelős, aki korábban olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Rosie Huntington-Whitley, Kirsten Dunst vagy Demi Moore. A kísérő tévéreklám rendezője nem más, mint Emil Nava, aki Rihanna, Selena Gomez, Calvin Harris vagy Ne-Yo számára is készített már videóklipeket.

Az „Ellie Goulding for DEICHMANN” kollekció 2017. március közepétől érhető el kiválasztott üzleteinkben és az online shopban a www.deichmann.com oldalon. A modellek ára 5.990 és 9.990 Ft között mozog.

A kollekciót a DEICHMANN csoport összesen 21 európai országában kínáljuk az üzletekben és az online shopokban.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!