Az LMP támogatná Botkát

Hadházy Ákos és Molnár Gyula egy random rendezvényen - MTI fotó

Schiffer Andrásnak természetesen joga van megnyilvánulnia a sajtóban, mint minden magyar állampolgárnak, azonban ezeket az “írói munkásságokat” nem szeretném kommentálni. Az LMP-nél mindig az volt a cél, hogy ne hozzunk elvtelen kompromisszumokat. Majtényi László támogatása sem ilyen – mondja Hadházy Ákos, az LMP társelnöke a Népszavának adott, hétfőn megjelenő interjúban.

Az LMP társelnöke ráadásul elődjétől eltérően nem zárkózik el semmiféle együttműködéstől, szóba áll más ellenzéki vezetőkkel, azonban azt hangsúlyozza: arról nem akar beszélni, “hogy kinek, kivel, hogyan kellene lefeküdni”. Ahogyan Botka Lászlóval sem kíván mandátumelosztásokról tárgyalni, másról viszont kész egyeztetni az MSZP miniszterelnök-jelöltjével.

Arról, hogy Hadházy alkalmasnak tartja-e a szegedi polgármestert a kormányfő-jelölti posztra, hogy az LMP számára a kormányváltás vagy a különutas politika-e a fontosabb, hogy mit gondol, mi történik, ha 2018-ban a Fideszt kétharmaddal újraválasztják, a Népszava hétfői számában olvashat bővebben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!