Megköttetett a FIDESZ – RTL KLUB paktum..?

Az RTL KLUB és a FIDESZ közös történelmében már volt minden: nagy szerelem, csalódás, ellenségeskedés, hideg közöny és még számos egyéb helyzet, amiket mi nézők nem feltétlenül érzékelhettünk – a mediahuszar.blog jegyzetét olvashatják.

Tapasztalt médiásként azonban nem csak munkám, hanem szívügyem az ilyen és ehhez hasonló viszonyrendszereknek a figyelemmel követése, ezért is lepett meg a február 14-i RTL KLUB híradó.

Az elmúlt hetekben kollégáim tanácsára fokozott figyelmet szenteltem az RTL –KLUB híradójának, és a tegnapi adás után egyetértek velük, megérzésük helytálló volt. Eddig az RTL hozta a tőle megszokott kormánykritikus formát, azonban tegnap már olyan meghatározó hírek nem kaptak helyet az adásban, mint az, hogy Mészáros Lőrinc cége fizette ki az Orbán család 3.000.000.000 (!) forintos adósságát, vagy az egykori fideszes miniszter Mikola úr hogyan tette jogosulatlanul zsebre felesége diplomata apanázsát, de arról sem esett szó, hogy Orbán Viktor nem erősítette meg részvételét az eddigi évtizedek egyik legfontosabb nemzetközi rendezvényén, a müncheni biztonságpolitikai konferencián.

Volt helyette azonban Tuzson Bence, aki szerint Magyarország jobban teljesít.

Beláthatjuk, ez egy igen érdekes konstelláció, miután joggal vetődnek fel a kérdések: a háttérben megszületett egy FIDESZ –RTL KLUB paktum, aminek a lényege, hogy innentől kezdve, az igazán ütős híreknek már ne legyen hírértéke? Ha igen, mit adhat ezért a Fidesz?

Ezt, mi nem tudjuk… De vigyázó tekintetét mindenki fordítsa az RTL KLUB felé. Mi ezt fogjuk tenni és ezt tanácsoljuk a német tulajdonosoknak is, mielőtt még a srácok teljesen átformálják a „sztrakcsőrt”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!