Cefrén bukhatta az Orbán-klán a spórolt pénzt

Miután hárommilliárdból a nem stróman Mészárosék kisegítették, most újabb egymilliárdot dobhat ki az ablakon Orbán, ha valóban beigazolódnak a kényszerből ellenzékieskedő Heti Válasz holnapra meglebegtetett információi.

A miniszterelnök hajdani szóvivője által főszerkesztett hetilap már ma tudni véli, hogy a Fidesz háromnapos kihelyezett frakcióülése többek között egy új Nemzeti Konzultációval lepi meg a népet.

Ahhoz képest, hogy a Simicska-érdekeltségek egyéb médiái (Hír TV, Magyar Nemzet) nem élveznek ekkora bennfentességet, mint a Heti Válasz, a kiszivárgott belső információ a legjobbkor jön, hiszen némileg megcsappant az Orbán-közeli pénztárcák tartalma, miután a klán cefrebizniszét ki kellett fizetni s hárommilliárd így év elején még Mészáros-közelvben is összeg.

konzul

Így már érthető, hogy miért van mindössze 700 ezer Orbán számláján s Rogánén 400 ezer, bedőlt a Cider-lé biznisz, nem minden közvilágítás.

Éppen ideje kicsit feltölteni a családi betéteket egy nemzeti konzultációs számlázással, amiből 2010 óta minden évben jutott egy értelmetlenül eltapsolt milliárdos közpénz jellegét veszthető összeg, bár tavaly valami szabotázs történhetett, hogy hiányoltuk azt a cuki személyre szóló levelet egyenesen a miniszterelnöktől.

A hetilap értesülései szerint az idei revelatív konzultációs témák közé emelik a sorosozós civilalapítványok kérdését és/vagy a brüsszeli döntések elleni össztüzet.

A Nemzeti Konzultáció mindig az ingujjból előhúzható ütőkártya volt eddig is Orbánéknak, hiszen akár az igazi hamiskártyásoknál, senki sem látja, de a megfelelő pillanatban mindig az asztalra kerül, hogy bevégezzék a partit. 2010 óta, amikor először a nyugdíjasokat szólították meg, szinte évente tesznek fel olyan blőd és értelmetlen kérdést, aminek sem a valóságtartalmát, sem az utólagos kontrollját nem ellenőríz(het)te senki – viszont mindezt átlag egymilliárdért.

Találkozunk a postaládában.

(kép: index)

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!