Rogán az adósságai miatt bujkál..?

Rogán Antalt bő egy hónapja nemigen láttuk, aminek számos oka lehet.

Például a napokban publikált vagyonnyilatkozata.

Amivel alapvetően semmi probléma sincs, szinte szögre ugyanaz szerepel benne, mint egy évvel azelőtt. Csakhogy az elmúlt egy évben Juhász Péter áldásos tevékenységének köszönhetően, aki állandóan Rogán sarkában lihegett, akaratlanul is túl nagy nyilvánosságot biztosítva a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének anyagi helyzete utáni kéretlen sajtóvisszhanghoz.

rogan1

Azt, hogy még polgármesteri működése alatt indította el Rogán a főváros legértékesebb ingatlanai közé tartozó épületek külföldi kézbe való átjátszását s hogy ezért őt érte-e bármilyen „hála”, mindezt természetesen semmi sem bizonyítja.

Csak annyi történt, hogy mind a Klotild-palotát, mind a Párisi udvart kiemelt beruházásként alakíthatják át kényük-kedvük szerint az új, távol-keleti tulajdonosok, ami azt jelenti, hogy senkinek semmi köze hozzá, mit csinálnak, mennyiért, s kinek s mennyiért – hogy csak e két, Budapest arcát jellegzetese meghatározó méregdrága épületet említsük.

Mindezt Rogán Antal természetesen az ország javát tartva szem előtt a legelőnyösebb és leggazdaságosabb feltételek mellett intézte, erről semmi kétségünk.

Az viszont már némileg érthetetlen, hogy honnan a csudából örökölt kisebb-nagyobb tulajdonrészt gyerekkori faluja környékén nagyobb részben erdő, kisebb hányadában rét megjelölésű ingatlanokban. Összességében több mint 70 hektár, azaz 70 000 m2 földterületben van érdekeltsége s mind Szakonyfalu térségében s mind 2008 őszén került a tulajdonába, öröklés révén.

rogan2

Amint véletlenül polgármestersége idején örökölt meg szintén Szakonyfaluban egy 110 m2-es és egy 120 m2-es, hatalmas kerttel bíró családi házat s nem fogják elhinni, szintén 2008-ban örökölt egy hasonló méretű, 110 m2-es kertes családi házat, melléképülettel, ezt kivételesen Balatonlellén.

Van, hogy örököl az ember, van hogy nem, Rogán ilyen szerencsés volt, hogy miközben a belváros méregdrága ingatlanai körül bábáskodott, gyermekkori falujában potyogtak az örökségek most mit tehetne, álljon arrább..?

Egyébként is van miért szemérmesen bujdokolnia a nyilvánosság elől, hiszen a banki tartozása szinte változatlan 27-28 millió környékén rezeg, a magánkölcsöne hárommillióval ugrott tavaly óta 18 millióra.

rogán

Pokoli lehet belegondolni, hogy mindezt miként fogja tudni kigazdálkodni, amikor hét év kormányzás után is csak 446 153 forint van a bankszámláján – szegényebb, mint Orbán. Mi lesz így vele, ha jövőre ellenzékbe szorul, amikor miniszterként is csak ennyit tudott félretenni s a jelenleg nettó 800 000 forintos miniszteri fizetése is elúszik…?

Aggódunk Rogán Antalért. Szeretnénk büszkék lenni rá, amint gyermekkora helyszínén, Szakonyfalun, ahol az önkormányzat honlapja mint helyi hírességet említi.

Ne add fel Tóni, számítunk rád. Innen szép veszteni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!