A soproniak kiakadtak Lázárra: “János, nyugodj meg, attól megnyugszol!”

Korábban beszámoltunk róla, hogy Lázár Jánosnak agyára mehetett a sör, ugyanis Hódmezővásárhelyen a Heineken termékeinek forgalmazóit szólította fel bojkottra, mert a gyártó jelenleg is jogvitában áll egy szintén holland érdekeltségű sörgyárral, az “Igazi Csíki Sör” készítőjével.

Tudni kell, hogy a Heinekenhez tartozik többek között a Soproni is, vagyis az a sör, amiről talán minden magyar hallott, hiszen az összes polcon megtalálható, és Sopronban, valamint Martfűn készítik.

A Soproni MSZP nem nézte túl jó szemmel Lázár bojkottját, és egy meglehetősen vehemens nyilatkozatot tett közzé Facebook-oldalán:

“Lázár János, a kormány második embere helyeselte, hogy bojkottra szólítják fel a polgárokat, egyúttal felkérik a vendéglátósokat és kereskedőket, hogy lehetőség szerint többé ne forgalmazzák a soproni sörgyár termékeit. Milyen alkoholt fogyasztott a miniszter, mikor ezt az őrültséget kitalálta? Eszébe jutott egyáltalán, hogy munkahelyek százait veszélyezteti, Sopron egyik legnagyobb helyi adó fizetőjét, ezzel a városunkat fenyegeti? János, nyugodj meg! Attól megnyugszol! Sopront egyszer már átverted 2014-ben, amikor megígérted, hogy 2018. március 15-én felavatjátok a Sopronig elérő M85-ös utat. Nekünk semmi bajunk az Igazi Csíki Sörrel. Semmi közünk egy külföldi országban folyó márkanév vitához, de el a kezekkel a soproni sörtől!

A soproni ember Sopronit iszik!”

Az Igazi Csíki sör félrevezető marketingjéről itt írtunk korábban.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!