Tállai úgy menekül az újságírók elől, mint az iramszarvas – van oka félni

A mindenkori NAV-elnök egyúttal főszerkesztőként is dolgozik az Adó- és Vámértesítő című lapban, amely évente mindössze 12 alkalommal jelenik meg. Ehhez azonban főszerkesztői honorárium is társul, méghozzá nem is olyan kevés. Tállai a vagyonnyilatkozata alapján a Saldo és a Kompkonzult nevű cégektől kap 270, illetve 250 ezer forintot havonta, szerkesztésért.

A 444.hu emiatt nagyon szeretné már megkérdezni Tállait, hogy pontosan milyen apropóból jár neki ez a pénz, és miért nem férnek bele a szerkesztési munkálatok a havi 1 milliós fizetésébe.

A NAV-elnök azonban Alonsot is megszégyenítő gyorsasággal körözi le az őt üldöző újságírókat. A Facebookon meghirdetett választókerületi programjai Sajóhídvégen és Mezőkeresztúron például lehetőséget biztosítottak volna a 444-nek arra, hogy kérdezzenek Tállaitól, ő azonban egész gardedámmal kerülte ki az információra éhes újságírókat.

Sajóhídvégen emiatt el is maradt a tervezett rendezvény, ugyanis az egyik hivatalnok kiszúrta a 444-et, ezért Tállait gyorsan továbbvitték a következő helyszínre: Mezőkeresztúrra, ahol a tervezettnél előbb fotózkodott egyet a hóban, majd mire az újságírók követni tudták volna, elillant, mint szürke Habony a ködben.

Vajon miért nem mer válaszolni arra az egyszerű kérdésre a NAV elnöke, hogy miért jár félmilla egy Magyar Közlönyre emlékeztető tartalommal bíró újság szerkesztési munkálataiért? Talán mert nem is ő szerkeszti, ez csak egyfajta “fizetéskiegészítés?”

Sok fantázia nincs az újságban, idéznénk belőle pár sort, de sajnos elő is kell fizetni erre. Azért a figyelemfelkeltő címeket mindenképp bemásoljuk.

jság

Ha esetleg szeretnél előfizetni a Tállai András által szerkesztett, rendkívül színes NAV-magazinra, itt megteheted.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!