Papcsák finoman szólva önmagát hazudtolja meg

Bár nem túl korrekt, de bizonyos esetekben praktikus rögzíteni a politikusokkal történő telefoninterjút. Élő példa erre Papcsák Ferenc, Zugló bukott polgármestere, aki igazmondó juhászként őrködik jelenleg a Magyar Nemzeti Bank feddhetetlen tevékenysége felett – vagy alatt.

Tegnapi számunkban írtuk meg, hogy a vadregényes habitusú fideszes politikust a héten leváltották a zuglói szervezet éléről, pont egy jelentős téttel bíró időközi választás előtt.

Természetesen elsőkézből kívántuk láttamozni az információt s magát az érintettet kerestük meg telefonon, kommentálja ő az addig hivatalosan meg nem erősített hírt.

A politikus készségesen válaszolt, megerősítette a történteket s hozzátette, országgyűlési képviselőként sem kívánja (kívánják?) folytatni politikusi pályafutását – minderről cikkünk megjelenése után beszámolt az index.hu is a 24.hu írását idézve.

Mindezek után meghökkenve értesültünk Papcsák Ferenc mai nyilatkozatáról, amit a hvg.hu idézett a Magyar Nemzetre hivatkozva: a politikus ma már úgy tudja, hogy “nem váltott le senki”, a Zuglóban kiírt időközi választásig a helyén marad.

Hogy a dolog még „papcsákosabb” legyen, tegnap Pesti Imre, a Fidesz fővárosi regionális igazgatója is megerősítette a 24.hu kérdésére a leváltás hírét, amit többek között azzal indokolt, hogy Papcsáknak nem volt elég ideje a kerület ügyeit intézni, miközben ezzel párhuzamosan a Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottsági elnöke is.

Ejnye. Bejnye, avagy kinek a pap, kinek a Papcsák.

(kép: 24.hu)

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!