Bayer már „trumposodik”: elküldte a p…ába az újságírót

A konzervatív értékeken és a saját lábán alig álló fideszes ötös számú köpőcsésze Bayer Zsolt alaposan visszanyúlt a gyerekszobája mélyére és elküldött a picsába egy nőt s férfikollégáját, akik történetesen újságírók és a munkájukat végezték.

De az is lehet, hogy egyszerűen ideges volt, mert Orbánnal ellentétben Mesterházy Attila Amerikában követhette diplomáciai körben, Trump tanácsadóival koccintgatva az elnöki beiktatást, miközben Bayer csak a Szabadság téren fagyoskodva nézhette a ceremóniát egy szép nagy kivetítőn, mint a kocsmákban a vb-döntőket.

Némileg összezavarodhattak a mezei jobboldal katonái, nehéz az átállás, hogy akkor most péntek estétől szeretni kell Amerikát, amit csütörtökig még utálni kellett, nem olyan egyszerű dolog ez a hithű elviség.

Ezt a zavart feltehetően csak fokozza Böjte Csaba fb-bejegyzése, amivel az atya magasztosítja Amerika új elnökét: „Isten áldása kísérje Amerika új vezetőit!! Munkájuk hozzon békét, nyugalmat a Földre!! Hiszem, hogy van reális esélyük a dolgokat jó irányba tovább vinni!! Imádságos tisztelettel, Csaba t.”

bojtebayerhez

Ezt a szélütötte helykeresést lehetett érezni Bayeren is, amikor a pénteki budapesti, az ’56 Lángja Alapítvány (?!) által szervezett „A Jobb Világrend Beiktatási Partiján” (???!!!) elnevezésű Trump-fan-bulin kérdezte az eseménnyel kapcsolatban a 24.hu riportere.

Zsolti láthatóan a hidegtől dülöngélve egyre kényszeredettebben válaszolgatott a kérdésekre s nehezen kideríthető okból egy szimpla frizurakérdésnél eltört benne a konzervatív morál.

Az ötös számú mészáros gyorsan idomul az új idők új dalaihoz, gyorsan tanul, hiszen Amerika új elnöke első sajtótájékoztatóján a CNN riporterét oltotta le szóhoz jutni nem engedve az újságírót, de Bayer már Trumpnál is “trumpabb”:

-Riporter: Ön szerint kinek van jobb frizurája: Obamának vagy Donald Trumpnak..?

-Bayer: Van egy remek ötletem. Menjenek maguk a picsába, jó..? Köszi.

Tán egy Bayer-aszpirin segített volna konszolidálni az erkölcs önfelkent kereszteslovagjának állapotát, ezúton is kívánunk erőt s egészséget a konzervatív értékek további etikus elmélyítéséhez.

Megszolgálja a lovagkeresztjét.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!