Saját anyagát cenzúrázta a fiataloskodó köztévé műsora

A fiatalokat megcélzó, M2 csatornán futó Petőfi TV kért fel egy vloggert, Donátot, hogy készítsen a műsoraikhoz egy videót, amiben arról beszél, hogy mi alapján választott iskolát, nehéz-e a vizsgaidőszak, vagy hogy miért fontos iskolába járni – szúrta ki a sumákolást az Index.

Az elkészült felvételt el is küldte a csatornának, ahol megköszönték az anyagot, elégedettnek tűntek, valamint azt sem jelezték, hogy vágni szeretnének rajta. A végső anyagba azonban belenyúltak, ugyanis Donát az oktatásról beszélve nem fojtotta magába a kritikus megjegyzéseket.

Amit letiltottak: „Szögezzük le, hogy a magyar oktatási rendszer botrány: motivációvesztett, kiégett tanárok tanítanak elavult módszerek alapján. Persze tisztelet a kivételnek. Sosem ránk voltak kíváncsiak, hanem arra, hogy megtanultuk-e az adott dolgot vagy sem. De még ennek ellenére is fontos iskolába járni:…”

Csak ennyit hagyott a folytatásból a cenzor: „…megtanít az alapokra, nagyjából tisztában leszel azzal, hogy mi érdekel, és mi az, amiben jó vagy. Az iskolában hihetetlen erő van, hisz a jövő generációi ott képződnek egy adott országnak.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!