“Mi, akik nem kormányzati kocsikkal közlekedünk, látjuk a valóságot” – beolvastak az államtitkárnak

„Novák Katalin: Mindenki számára érezhető az ország erősödése. A kormányzati intézkedéseknek is köszönhetően ma már 12 százalék alatt van az ifjúsági munkanélküliség. A társadalom minden csoportja számára érezhető az ország erősödése, a családok növekvő támogatása és a munkanélküliség csökkenése – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.”

Sajnos e sorokat olvasva finoman is szólva kinyílt a bicska a zsebemben család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára ilyet mer nyilatkozni. Az, hogy fenti sorokra a Magyar Időkben bukkantam rá, az már csak a hab tortán, jó tudni, mire megy el édesapám és édesanyám adója. Mivel láthatólag nem ebben az országban él úgy döntöttem, hogy „tollat” ragadok és pár apró dolgot megpróbálok tisztázni Önnel.

Tisztelt Novák Katalin!

Az Önök statisztikája szerint 12% alatt van az ifjúsági munkanélküliség Magyarországon. Önök biztos, hisznek ebben, hiszen ezeket a statisztikákat Önök írják. Amennyiben a társadalom minden csoportja számára érezhető az ország erősödése, akkor biztos vagyok benne, hogy erre a pár úgynevezett költői kérdésre tud válaszolni.

Ha Magyarországon minden társadalmi csoportnak érezhető az ország erősödése, akkor legyen kedves, és árulja el nekem, hogy ezek a képek, hogy készülhettek?

etelosztas22 2016 1 1024x683
Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás
kép1
Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás

Kérem, ne hívja a kommunikációs stábot, hogy erre mit kell mondani. Segítek, valami ilyesmit mondanának: – Kati, ne foglalkozz vele, a szegények úgyis leszarják a politikát, nem szavaznak, a hajléktalanok sorsát már intézte a Szalai Vivi a TV 2-n. Ha mégis erősködik, mondd, hogy liberális, sorosista provokáció az egész. Van egy rossz hírem magának: ez a valóság, hús-vér emberek, akiket nem lehet eldugni, likvidálni, maximum agyonhallgatni a médiájukban. De mi, akik nem kormányzati kocsikkal közlekedünk, látjuk a valóságot.

Ha Magyarországon már 12 százalék alatt van, az ifjúsági munkanélküliség, az tudja, hogy minek köszönhető?

Annak köszönhető, hogy magyar fiatalok 100 ezreit üldözték el itthonról. A százezreket nem géppuskákkal és nem erőszakkal üldözték el. Az intézkedéseikkel, hogy tönkre vágták a közoktatást, a felsőoktatást. Az, hogy egy nem létező pártnak az úgynevezett Keresztény Demokratáknak, Hoffmann Rózsának odaadták anno az oktatás területét. Már önmagában ez a dolog szerintem kimeríti a hazaárulás fogalmát.

Drága Államtitkár Asszony! Mondja már el nekem, hogy ha olyan nagyon jó a társadalmi csoportoknak, akkor az hogy lehet, hogy legalább 36–54 ezer gyerek rendszeresen, 200 ezer pedig alkalmanként éhezik?

Múltkor láttam egy érdekes kimutatást, egy felmérést, melyben az szerepel, hogy a gyermekek egy része nem azért megy be reggeli nélkül az iskolába, mert a szülők nem tudják neki előkészíteni, vagy csomagolni, hanem egyszerűen nem éhes“. Erre a műsorvezetői kérdésre Harrach így felelt: “gondolom, ez életforma kérdése.” Amikor ilyet lát, hall a közmédiában nincsen Önben meg az érzés, hogy felhívja a Harrachot, és elküldje a jó büdös francba, ha már nyilvánosan nem teheti meg? Nincsen meg Önben a késztetés, hogy ezt mondja: Petikém nem azért nem esznek sok helyen a gyerekek, reggel mert nem éhes, hanem azért mert nincs mit, te hülye.

etelosztas22 2016 1024x684
Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás

Hosszasan tudnám sorolni még, hogy finoman szólva miért nem jó a társadalom minden rétegének. Egyet kérek Öntől, egyszer, csak egyszer kicsit mozduljon ki az elefántcsonttornyából, és akkor nem fogja elhinni a saját hülyeségét!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!