Németh Szilárd imára szólított fel Orbán Viktorért – Civilek a Fidesz célkeresztjében

Volt idő, amikor Németh Szilárd imára szólított fel. Volt idő, amikor például arra kérte a csepelieket, hogy egy alább olvasható Orbán Viktorért szóló áldóimát terjesszenek.

Az Úr 2012. évében az ellenzék támadta a kormányt, ezért volt szükség “fentről jövő” segítségre.

ima 1
(kép: Népszava)

Az áldás akkor bejött, sőt azóta is érezteti hatását, ezért a kormány biztosan nagyon hálás mindenkinek, aki mormogta azt az orra alatt és megosztotta a facebook-on is, de most ismét nehéz idők jönnek, mert újabb támadásokat kell elhárítani. Törvénykezésre és áldásra fel! Mindenki nyissa meg a facebookot és két pénzenergia közt ossza meg!

Küldjük az energiát.

Ha valaki hatalomra kerül, óhatatlan, hogy személyisége torzuljon, megváltozzon. Az ember pedig olyan, hogy hatalomra törekszik, mert mind nagyobb és több befolyást kíván szerezni az életben, és emellett egy nem tudatos folyamat részeként szép lassan megváltozik.

Kezdjük kicsit messzebbről. Mi a hatalom?

Nem akarom túlspilázni, a de aki politizál az hatalomra törekszik és röviden a hatalom az, amikor egy bármely társadalmi kapcsolaton belül valaki saját akaratát az ellenszegülés ellenére is keresztülviszi.

Ennyike.

Ez van kérem szépen, mióta világ a világ és két ember él a földön azóta biztos, hogy az egyiknek több jut, a másiknak meg kevesebb.

Így van ez most is. Németh “Rezsi” Szilárd főnökével Orbán Viktorral együtt úgy néz ki, hogy élnek hatalmi fölényükkel és hallgatnak torzult személyiségükre is, és saját paranoiás téveszméik mentén módszeresen, fokozatosan a megmaradt politikai ellenőrzést helyettünk (is) gyakorló civil jogvédő szervezeteknek is nekimennek. Kinek kellenek azok, csak útban vannak, nem igaz?

Miért? Mert a paranoiás fideszesek mindenütt ügynököket látnak. Ellenük tevékenykedő külföldi háttérhatalmat, akik beszivárognak és a Nemzeti Együttműködés Rendszerét ássák alá. Imperialista kémek. Le velük! Pfejj.

A kormányzat azt szeretné, ha a civil szervezetekről szóló 2011-es törvényt módosítanák, egyebek mellett úgy, hogy a vezetőinek vagyonnyilatkozatot kellene tenniük – az erről szóló módosító javaslat a tervek szerint még április előtt a parlament elé kerülne – írta az index.

Az index megkérdezte Kapronczay Stefániát a Társaság a Szabadságjogokért ügyvezető igazgatóját, aki szerint ők – ellentétben a politikusokkal – nem kapnak közpénzt, a közhasznúsági beszámolójukban, pedig eddig is nyilvánosan közzétették, hogy a vezetők mennyi pénzt kapnak. Az várható viszont, hogy a kormányzati média lejáratásra fogja felhasználni a vagyonnyilatkozatban szereplő információkat.

A civilek szerint a kormány következő lépése az Oroszországban, és más posztszovjet országokban a civilek ellen már alkalmazott módszerek és praktikák felé viszi az országot, melynek végén a külföldről (is) forrásokat kapó, és kormánykritikus szervezeteket szépen hiteltelenítik, vagy betiltják, a saját, “kormány-barát” (pl. CÖF – CÖKA Békemenet) szervezeteiket pedig életben tartják.

Mi történt eddig, mi várható?

Az Ökotárs Alapítványnál, és még számos más civilszervezetnél 2015-ben tartott rendőrségi és hatósági razzia, majd az ezt követő eljárás végül nem talált visszaélést, sőt a Bíróság azt is kimondta, hogy az eljárás indokolatlan és törvénytelen volt, mégis elég volt mindez arra, hogy a zemberek elhiggyék, Soros György norvégmintás pulóverben áskálódik a magyarok rendszere ellen, és rá lehet mostantól sütni minden civil szervezetre a “külföldi ügynök” jelzőt. Na persze van még tovább is.

Mire számítanak?

Donald Trump amerikai elnök beiktatása után viszont felgyorsulhatnak az események. A Fidesz arra számít, hogy mostantól Amerika sem fog nekik betartani, a tisztogatás pedig mehet úgy, ahogy óhajtják. Egyrészt reménykednek abban, hogy A Nagy Fehér Főnök nem szól bele majd az országok belügyeibe, és nem lesz olyan finnyás, mint Obama volt, így az ilyen demokrata Soros-féléket majd jól meg lehet fingatni határon innen és túl. Persze csak abban az esetben, ha Trump elnökként tényleg olyan lesz, amilyennek hiszik.

Az is reményre adhat okot, hogy mivel a közvélemény és a napi politika a szemünk előtt infantilizálódik, a választók pedig legfeljebb 5 másodpercre figyelnek a politikai üzenetekre, – ha figyelnek egyáltalán – a civilek kinyírását a nép nem, hogy nem ítéli majd el, hanem azt a csapból is folyó egyszavas kormány – üzenetekkel pozitív semlegességbe lehet fordítani. Kedves civilek, ezt a nép “el fogja engedni”, mivel az, hogy 10-15 értelmiségi mit mond majd, senkit sem érdekel.

A megszólítható biztos szavazó pedig majd szavaz, és hőbörög ugyanúgy, ahogy eddig, vagy éppen “jó helyre” behúzza az ikszet 2018-ban, a hatalom pedig játssza tovább ezt a cinikus játékot.

Imára fel! Ha Isten velünk, ki ellenük?

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!