Rejtélyes fertőzés tombol a határvadászok körében, a Fidesz hallgat

Fotó: Index.hu

Már 126-an jelentettek beteget a határ mentén. Az ítéletidőben szolgálatot teljesítő rendvédelmisek borzasztó körülmények között látják el napi teendőiket és a kormány láthatóan hosszú ideje nem tesz semmit a mostoha állapotok felszámolására, közben a börtönökben szelfiznek a rabok és tudósítanak a különféle mulatságokról. Ez történik ma Magyarországon.

“A hátrahagyott kollégáik meggebednek a munkába, a határon szolgálatot teljesítőknek pedig össze-vissza vásárolnak a különböző szolgáltatóktól élemet és mást. Ez nem vezet sehova, csak fertőzésekhez” – mondta Harangozó Tamás az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A szocialista frakcióvezető helyettes megjegyezte, fél évvel ezelőtt még lehurrogtak, amikor felhívta a figyelmet arra, hogy a határra vezényelt emberek nagyon fognak hiányozni a saját állomáshelyükről. Most irodista rendőröket is kirendelnek a terepre, ahol nyomás van, ahol bármi történhet. Meggyőződése, hogy szabadna ilyesminek kitenni az irodai szolgálatot teljesítőket.

Harangozó Tamás szerint a határon lévő sátrak alkalmatlanok arra, hogy mínusz húsz fokban abban várakozzanak a kivezényelt rendőrök. „A zárt ülésen feltettem a kérdést, hogy ha 100 milliárdot költenek a kerítésre, akkor miért nem fér bele a költségvetésbe néhány kilométerenként egy konténer. Kósa Lajos (a honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke – a szerk.) katonatörténetekkel ütöttel el a javaslatom élét” – mondta Harangozó, és hozzátette:

„Ki akarom sajtolni ebből a kormányból, hogy az állomány normális ellátást kaphasson a határon”.

A börtönben készült diszkó-felvételekkel kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet a szocialista politikus, hogy a botrány ebben az ügyben az, hogy a Fidesz bevezette azt a szabályt, hogy indoklás nélkül fel lehet menteni magas beosztású vezetőket. Vagyis soha senki nem kérdezhet vissza, hogy miért váltották le őket – nyomatékosította Harangozó Tamás.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!