Téged is sokkol majd, hogy kik fognak közösen műsort vezetni az Echo TV-n

A Magyar idők számolt be róla, hogy az Echo Tv-n indul újra a sajtóklub a régi jól megfizetett fideszes elvtársakkal. Bayer, Bencsik, Lovas és Huth Gergely képviselnek mindent ami szükségeltetik ahhoz, hogy valaki jól benyalva a Fidesz központ kedvencei legyenek. Általában mikor megszólalnak ahogy Hofi mondaná a szar folyik a szájukból megpróbáltunk szemezgetni egy párat „aranyköpéseikből” csak, hogy sejtse a tisztelt néző, hogy mire számíthat…

Bencsik András így reagált Rogán Helikopteres storyjára:

„Miért kell ezt a retek, proletár demagógiát nyomni a Népszabadságban? Félmillió forint egy ilyen helikopter-bérlés, minden középosztálybéli ember ki tudná fizetni, ráadásul Rogánnak ingyen volt.”

Bencsik András így kommentálta a választási irodánál történt kopasz balhét.

bencsikk

Bayer Zsolt teljes mellszélességgel bevédte Kiss Lászlót úszóválogatott korábbi a szövetségi kapitányát a nemi erőszak váddal kapcsolatban. Azóta kiderült a teljes igazság, Bayer még nem kért bocsánatot. Így vélekedett akkor a Nemzet Firkásza:

Kiss László ötvenöt éve tett valamit. Ő maga azt állítja – és akkor, tizennégy évesen is így hallottuk! –, hogy igazából nem is volt az erőszak. Igen, mi is azt hallottuk, hogy az a bizonyos nő valójában benne volt a dologban, csak utóbb döntött a feljelentés mellett, amikor nem sikerült megzsarolnia a fiúkat. Persze ezt nem tudhatjuk. Az akkor ott lévő négy emberen kívül nem tudhatja senki sem, mi és hogyan történt valójában.
De bármi is történt, ötvenöt éve történt. Kiss Lászlót elítélték, leülte a magáét, kijött és edző lett.

És az elmúlt ötvenöt évben bűnbánatát, bűnhődését és feddhetetlenségét egy egész életmű igazolja. De most jönnek a patkányok, a sakálok, akik soha semmit sem csináltak életükben, soha semmit sem tettek le a nemzet asztalára, jönnek és elmagyarázzák, hogy Kiss Lászlónak nem lett volna szabad edzőként női úszókkal foglalkoznia.”

Bayer Zsolt munkássága ismert saját frusztráltságában általában ordenáré módon zsidózik, cigányozik kurva anyázik. Ennyit tud (sic!)

Lovas István szerelmes levélben kéri Putyint, hogy magyar nyelven is legyen orosz propaganda. Udvarlását az orosz medvének itt olvashatják.

Huth Gergely lesz az egyik legérdekesebb ember ugyan is imád 1 millióért semmit se csinálni.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!