Újabb megrázó levelet kapott Orbán. Elkezdődött a végjáték?

orbán ordít

Szerkesztőségünk az alábbi nyílt levél közlésre kapott felkérést a levél írójától. Úgy gondoltuk, ha valaminek, akkor ennek nem lehet ellenállni. Változatlan formában közöljük, hogy világos legyen, ez a levélíró véleménye. (mondjuk, annyira nem áll messze a miénktől)

Nyílt levél Orbán Viktornak

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Ön, mint minden tisztességes ember, elsősorban apa, aztán férj, gyermeke szüleinek, és remélem, csak ezután politikus. Én most az apának írok. Két gyermekem van. Első házasságom azért ért véget, mert Önök hatalomra kerültek, engem szocialista szimpatizánsnak bélyegeztek, elbocsátottak, tönkrementem, elváltam. A volt feleségem és a kisfiam Londonba költöztek. Jó esetben 3 havonta találkozhatunk. Ezt is csak akkor, ha megengedhetjük magunknak. Hála az égnek, már létezik mobilon is elérhető video kapcsolat, így bizonyos mértékig áthidalható az a távolság, ami a 13 éves fiam és köztem van. Új családom egyik fele vidéken, másik fele (Én) Budapesten élek, mert csak itt találtam munkát. Hétvégén járok haza a 2 éves kisfiamhoz és a páromhoz. Én csak egy egyszerű ember vagyok. Nem vagyok, voltam és nem leszek senki ellensége. Az életemben maximum ellenfeleim voltak. Önök azonban majdnem leverték a lécet.

Miniszterelnök Úr!

Mindezidáig azt hittem, hogy képes vagyok szó nélkül csendben ülni a TV előtt és arra várni, hogy valami megváltozik, mert azt hittem, én csak egy szavazat vagyok. Mit számít egy szavazat? Mostanra azonban rájöttem, hogy az a düh és elkeseredettség, ami az Önök „kormányzása” miatt alakult ki bennem, nemhogy arra késztet, hogy szavazzak majd, de egyenesen arra gondoltam, hogy felhívom egy régi MSZP-s barátomat, hogy megkérdezzem, miben segíthetek, hogy valami történjen.

Orbán Úr!

Ha elkezdeném felsorolni címszavakban mindazt, amit Ön és a Fidesz nevű szervezete elkövetett ellenem és a hozzám hasonlóan Önöktől eltérő politikai nézeteket valló emberek ellen, nem lenne elég ez a lap. Legutóbbi leszámolásuknak újságírók estek áldozatul. Előtte kórházi dolgozók, közhivatalnokok, rendőri vezetők, közalkalmazottak, tanárok és tanítók, állami és önkormányzati cégek dolgozói, kisvállalkozók, kiskereskedők és művészek. Mind-mind Emberek! Valakinek az apukája, anyukája, valakik gyermeke, férje, felesége. Emberek. Akkor is, ha nem értenek egyet Önnel. Akkor is, ha nem nyalják fényesre az ÖN által kinevezett új „főnök” valagát és akkor is, ha nem teljesítik a pártállam idején is szemlesütve kiadott utasításokat mosolyogva. Persze, hogy nem örültek a hivatalnokok, amikor velük akarta kivitetni a nyugdíjasoknak szánt szavazatvásárlási pénzt. Ön örülne?  Persze, hogy nem voltak boldogok a tanárok az Önök által kiagyalt új „tanterv” miatt. Persze, hogy morogtak az egészségügyi dolgozók a lehetetlenül kevés fizetésükért. A nyugdíj szánalmas emeléséről már nem is beszélek.

Viktor!

Valami nagyon elcsúszott nálad! Összekeveredtek a fejedben a prioritások. Milliárdost csináltál a gyerekedből, ez érthető. Eddig még nem is haragudtam annyira. Aztán milliárdost csináltál egy gázszerelőből, NAV elnököt egy mások által iszákosnak mondott ostobaságokat karattyoló félhülyéből. A Nemzeti Bankot egy őrült irányítja. A kormánytagokat ellepi korrupció, Te stadiont építtetsz a kerted végére, Rogán helikopterezik, Habony és Vajna elfoglalja a teljes Magyar médiát, Kósa megőrült. A külügyminiszterünk egy nyápic kisfiú, aki hetente sodorja nemzetközi konfliktusokba az Országot. Csodálkozol, hogy nem hívnak meg Trump beiktatására? Már mindenki rajtunk röhög! Aki nem, az sajnálkozik. Aki még azt sem, az nagyon mérges ránk.

Adnék egy-két tanácsot. Nekem már mindegy. Nem tudsz többet ártani!

  • Mondj le és húzz el innen!
  • Mondj le és húzz el innen!
  • Mondj le és húzz el innen!

Boldog Új Évet!

Márai Péter / Volt közalkalmazott/

 

Végezetül, Minden MAGYAR EMBERNEK.

EMBEREK! NE üljetek otthon karba tett kézzel! Ne várjátok, hogy mások oldják meg. Ne panaszkodjatok az ellenzékre, mert azzal nem segítetek senkinek. Ne elégedetlenkedjetek a munkahelyeteken a vécében! Semmi nem fog változni. SEMMI! Csak akkor lehet innen eltűntetni ezt a velejéig korrupt, bűnöző bandát, ha felálltok a karosszékből. Elmondjátok mindenkinek, hogy nincs olyan, hogy neki mindegy. Nincs olyan, hogy csak egy szavazat. Mindenkié csak egy, de most mindegyikre szükség lesz. Szerveződjetek. Segítsétek az ellenzéki pártokat. Ne nyafogjatok összefogásért. Tegyetek valamit! 2017-ben elindulhat a változás. Én már felálltam. Nézzetek fel Ti is!

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!