Hollik István, a jó hülye

Egy derék konzervatív értékeken élő kereszténydemokrata feltehetően derék konzervatív slágereket hallgat, melyek máig álló csillaga a Megáll az idő. Ebből azonos címen film is készült, bár az már nem volt annyira derék konzervatív.

Hollik Istvánnál megállt az idő, szerinte ugyanis nem múlt el az „emúltnyócév”, bár az ő krisztusi naptárának datálását nem ismerjük, honnan hova számol a közélet kalendáriumában.

Mit tehet a KDNP stylistja, hogy hírt adjon fantom kormánypártjának létezéséről..?

Sajtótájékoztatót tart még az év végén s leszögezi ízléstelen nyakkendőjével, hogy a ködbe vésző baloldali kormányzás tehet mindenről. Ha sok a mák a bejgliben, arról is, ha kevés a dió a fán, arról is.

„A baloldal kormányzásának nyolc éve alatt nem becsülték meg az embereket, nem fizették meg a munkájukat, és ha újra kormányra kerülhetnének, újra emelnék az adókat, így csökkenne az emberek fizetése” – találta mondani István, a csinos pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

De van remény: januártól jobban megéri dolgozni az adócsökkentések és béremelések miatt, (pedig) a korábbi balliberális kormányzás időszakában megduplázódott a munkanélküliség és kétszázezer ember veszítette el a munkáját – bíztat minden didergő magyar állampolgárt a jó keresztény.

Kedves István, az Ön s mindannyiunk miniszterelnöke hat éve egymillió új munkahelyet ígért. Ennek cirka a fele meg is valósult – külföldön, a hazai politikai berendezkedés áldásának köszönhető tömeges elvándorlás következményeként. Közeledik 2018. Összeírhatnák a lassacskán elmúló újabb nyolc évet.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!