Nincs bocsánat arra, amit tettek! Vesszen a kormány és mindenki, aki része volt ennek!

Évekkel ezelőtt, amikor még a Milla nem indult el a pártosodás irányába, kint voltam a Ferenciek terére szervezett tüntetésen. Akkora tömeget rég láttam, mint ott. “Free press” feliratú kitűzőkkel flangáltunk, és azt hittük, hatalmas bázis áll a sajtó szabadságának védelme mögött. Mostanra változott a felállás. A tömeg feloszlott, és a kormány a legmocskosabb eszközökkel kezdte el szétrombolni a vélemény- és szólásszabadságot.

A meghamisított Orbán-interjú után “tisztogatások” jöttek. A Veszprémkukac.hu azt írja, hogy felmondtak Németh F. Bernadettnek, a veszprémi Napló főszerkesztőjének, Zajácz D. Zoltánnak, a Fejér Megyei Hírlap digitális főszerkesztőjének, Hajnal Csillának, a lap felelős szerkesztőjének és Klecska Ernő lapszerkesztőnek. Földesi Gábort, a veszprémi Napló digitális menedzserét is elbocsátják.

Az indok pedig: a lap hitelének rontása és hanyagság.

Mi kell ahhoz, hogy ennyire mélyre süllyedjen a társadalmunk? Mi vezet ahhoz, hogy putyini módszerekkel hamisítsanak meg egy hírhamisítást? Miért működik hatékonyabban a cenzúra, mint a pártállam idején?

Amikor ma felhívtak azzal, hogy tegnap megjósoltam a történéseket, nem hittem a fülemnek. Nem állítom, hogy a forgatókönyv, amit előfestettem, nem volt reális és hogy meglepődtem. Inkább azt mondanám, hogy a ledöbbenés a legjobb kifejezés arra, amit éreztem, és érzek még most is.

Felháborít, hogy hírhamisítást hamisítók elküldhetik a nekik nem tetsző munkatársakat, és nem írhatom le mindezt névszerűsítve, amíg nincsenek konkrét bizonyítékaim. Nem tudom ideírni, hogy az Orbán-interjú “meghekkelése” csak egy trükk volt, amit a Pannon Lapok követett el, hogy eltávolítsa a redundáns elemeket a szerkesztőségből, hiszen erre (még) nincs elegendő információ a birtokomban.

Ebben a cikkben a nyilvánosság előtt megfogadom, hogy addig foglalkozom az elbocsátások ügyével, amíg a legapróbb részletekből össze nem rakom, hogy pontosan mi történt. Ha kell, szakemberek segítségével, de felgöngyölítem az esetet, mert ha nem teszem, két hónap múlva már hallani sem fogunk róla. Feledésbe merül, ahogy az összes fideszes botrány, ahol ezek a népnyúzó pszichopaták karriereket, emberi életeket tettek tönkre gazságaikkal!

Ők voltak, ők tették, nincs kétség!


Kérlek, segíts ennek a cikknek a megosztásával, ha te is tiltakozol az elbocsátások miatt!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!