Olyasmi történt tegnap éjjel, ami téged is felállít a fotelből!

A statisztika fontos dolog, és lehet így-úgy befolyásolni. A grafikonok állása függ attól is, hogy éppen melyik érdekcsoport, mit akar kihozni belőle. Van azonban olyan helyzet is, amikor a statisztika már egyáltalán nem számít. Elegendő egyetlen kép ahhoz, hogy megbizonyosodjunk róla: óriási nagy baj van!

blahha

Mindegy, hogy ki, mit mond, letagadhatja a kormány a szegénység létezését, az attól még ott marad, és láthatóvá válik. Ha valaki hajnali háromkor beáll egy sorba, hogy meleg ételt kapjon 11 órai kezdettel, az bizony nagyon éhes. Ezek az emberek nem a lapostévét vagy az iPhone-t várják órák hosszat a black friday-en, hanem a gulyáslevesüket. Mekkora kontraszt és mekkora aránytalanság.

Egy pillanatig ne gondoljuk azt, hogy a 27 milliárd, amit Erzsébet-utalványokra költöttünk, akkora nagy pénz, hogy ne lehetett volna még többet szánni az éhezőkre! Orbán Viktor személyes irodáját a Karmelita kolostorban közel 4 milliárdból újítják fel. Ez csak az ő kis irodácskája. Már ebből a pénzből (tálanként 500ft-tal számolva) 8 millió ember lakhatna jól karácsonykor. Majdnem az egész ország, de legalábbis minden rászoruló. Egyetlen irodából…

Több kommentárt nem akarunk hozzáfűzni. Aki teheti, támogassa a képen látható adományvonalat. Egyelőre mást nem tehetünk… egyelőre!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!