Cenzúra fedi el a mocskot

A Lánchíd Rádió fekete listára került a Balog Zoltán vezette Emberi Erőforrások Minisztériumánál, ugyanis megtiltották, hogy a rádiótól érkező kérdésekre bárki is válaszoljon, sőt olyan is történt, hogy egy interjú közben szóltak le “fentről”, hogy azt azonnal be kell fejezni.

A tiltás vonatkozik a minisztériumra és háttérintézményeire, valamint a fenntartó alkalmazásában álló emberekre. A minisztérium alattvalói hálózata igen kiterjedt, főleg a kultúra, és az oktatás területei tartoznak ide.

A kényelmetlen kérdéseket így le lehet söpörni majd az asztalról; átnézve az EMMI háttérintézményeinek listáját és az oda beültetett fidesznyikeket, erre amúgy szükségük is lehet.

A Lánchíd Rádió és korábbi holdudvara korábban hevesen “diktatúrázott” meg “gyurcsányozott” sőt (!) “Gyurcsány-diktatúrázott“, pedig akkor nem toltak a képükbe olyat, hogy; “mától le vannak tiltva”. (Itt én nem a Fletót mosdatom!)

Felmerül a kérdés; Akkor ők most vagy nagyon függetlenek és ezért mindig őket találta be a hatalom, vagy kegyvesztettek lettek, és azért lettek most ők a “büdösgyerek” a családban? Elárulom – utóbbi. Simicska Lajos médiaportfóliójához tartoznak – ezért.

Nem fogjuk őket sem sajnálni, pusztán a szólásszabadság egy kis szeletét, az adópénzből fenntartott intézmények számon kérhetősége már évek óta csak elméleti síkon létezik – a kormánypárti politikusok pedig minden eszközt bevetnek azért, hogy ez így is maradjon.

Ne verje György. Ne mindenki előtt! Meg nem ilyen eszközre gondoltam, amúgy se, hagyjuk..

Inkább itt a Lista arról, hogy mit nem fog meg tudni a nagyérdemű a Lánchíd Rádiótól?

  • Az Operett-színház főigazgatójától, Lőrinczy Györgytől soha nem fogja megtudni, hogy az első Orbán-kormány (1998-2002) idején miért éppen az ő cégét (Pentaton Kft.) bízta meg a kormány kormánypropaganda készítésével?
  • Nem kérdezhet Kelemen Lászlótól, a Magyar Hagyományok Háza igazgatójától a gyékény, szalma, és csuhétárgyak készítéséről.
  • Nem kattinthat képeket a Honvéd Együttes kalotaszegi-táncelőadásáról (Honvéd Együttes Művészeti Nonprofit Kft.).
  • Ha csúszik a tankönyv-szállítás, a KELLO (Könyvtárellátó) nem mondhatja el nekik, hogy szeptember 1-én miért nincs miből tanulnia a diákoknak.
  • Nem tudjuk meg mi lesz a Fővárosi Nagycirkusszal (MACIVA Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság). Ja meg bébi búbos vidra fotók se lesznek.
  • A Lánchíd Rádió riporterei azt sem tudhatják meg, – mert a cenzúra nem engedi megtudni – hogy a MÜPA Fideszes igazgatója Káel Csaba által alapított egykori Happy End Kft-je mire szórta el az adópénzeket az első Orbán-kormány alatt? Meg hová lett a pénz?
  • Az Oktatási Hivataltól, hogy miért szar az egész?
  • Ekler Gergelytől egykori HÖOK-elnök, későbbi Commitment Zrt. vezértől, aki ma az Új Nemzedék Központ Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője, hogy egykori cége, hogyan tett szert milliárdos bevételre azzal, hogy pártja, a Fidesz rábízta a fideszes települések pedagógusainak továbbképzését?
  • Hogyan őrlik porrá a Városligetet Mozsár István, a Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. szekusai, és dömperei? A milliomos menedzser, aki a kizsákmányoló nyugati multiknál megszerzett tapasztalataival kerülhetett képbe a népi Fidesznél, végre tarolhat a Ligetben is.

Ezeket már nem kérdezhetik meg a Lánchíd Rádió munkatársai, persze mi meg azt nem fogjuk soha megtudni a Lánchíd Rádiótól, hogy mi köze Schlecht Csaba, Lánchíd Rádió vezérnek Kaya Ibrahimhoz? (a kérdés és a válasz a mediapiac.hu-ról)

“-…1997-1998-ban az ön nevéhez is tapadt Kaya Ibrahim és Josip Tot ügye: azon Fidesz-közeliek közé tartozott, kiknek cégeit jelentős adótartozással adták el fellelhetetlen „kayaibrahimoknak”, s mindez állítólag a párt anyagi hátterét volt hivatott megalapozni.

-A régi ügyeket hagyjuk, azokról nem beszélek.”

 

Majd megtudjuk mástól nem igaz?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!