Halál kezelése házilag

Mielőtt meghal, nézzen utána a Google-ön!

Tihanyi Tamás távgyógyító. Hívd fel, jó lesz.

Az index.hu megbízására a Závecz Resarch országos, reprezentatív mintán alapuló kutatást végzett a magyarok körében – 1000 fős mintán, hogy megvizsgálja, mennyire hiszünk az orvostudományban, és hogyan viszonyulunk az alternatív medicinához.

A kutatás tanulságai közt szerepel, hogy a gyógyszergyárakat elutasítjuk, hiszünk a különféle “népi gyógymódokban”, és a teleshoppos csodaszerekben – ha kell, az életünk árán is.

Mivel az ország fele támogatja az alternatív medicinát, ezért lehetnek nálunk annyira sikeresek a különféle csodálatos gyógyulásokat ígérő csalók, akik rákot gyógyítanak citrommal, kaktusszal, miegyébbel. A kutatás tanulságai már csak azért is érdekesek, mert azok képet adnak az egészségügyhöz és saját egészségünkhöz való hozzáállásunkról. Ezek fényben már nem is akkora baj, ha nem jut pénz a kórházakra, nekünk jó a citrom, meg a fényterápia. Na jó nem.

Ezek Magyarország TOP3 betegségei;

A felőtt lakosság csaknem 30%-a elhízott, vagy túlsúlyos, bagózik, keveset mozog, szarokat eszik (és még rá is iszik). És hogyhogy nem ezek következményei éppen a top hármas listánk szereplői is egyben.

  1. cukorbetegség – diabétesz
  2. elhízás – szív és érrendszeri betegségek
  3. rák

Nyilván, ezekkel a bajokkal küzdő átlag honfitársunk – nevezzük Jolánnak – törekszik arra, hogy ne kelljen vele küzdeni. Teljesen érthető, ha Jolán foglalkozik vele, és próbál tőle megszabadulni. Na de mit tehet Jolán, mit válasszon?

  1. Orvos – “elugrom az SZTK-ba, kosz van, büdös van, mindenki nyomorog, 3 óra múlva kijövök, úgy, hogy meg sem vizsgál és felír valamit receptre, amiért ő sok pénzt kapott, de nekem szart se ér.”
  2. Patikus – “inkább egyenesen elmegyek a patikába, majd mondok valamit, az kiad egy doboz aszpirint vagy egy kapszulás macskagyökér-csalán teát, holnap már mehetek dolgozni.”
  3. Internet “ki se mozdulok, majd a Google megmondja, mit csináljak. Amúgy is láttam pár részt a dr. House-ból, biztosan jóvanazúgy’.”

+ 1! Távgyógyító/kuruzsló –  “Felhívom a Gyúrcsóki urat a tévébe telefonon, ő majd megműti az agytumoromat.”

Sokmillió Jolán országa vagyunk, bárki meggyőződhet róla, elég nyitni egy böngészőt, és a google keresőt elindítani. A legáltalánosabb betegségek (a fenti TOP3) gyakori keresőszavak az internet magyar felén, a betegségek begépelése után a google a legnépszerűbb keresésekkel egészíti ki a megkezdettet, valahogy így;

Így kezeljük magunk a betegségeinket - Kézműves gyógyulás
Így kezeljük magunk a betegségeinket – Kézműves gyógyulás

Sajnos hasraütésszerűen beírt, akár halállal végződő betegségek esetében ugyanez;

A depresszió házilag és a halálos kimenetelű betegségek kezelése otthon.
A depresszió házilag és a halálos kimenetelű betegségek kezelése otthon. – Instant agyhalál

 

A világ elég rossz hely lett – a fenti ábrán látható módon – még az állatainkat is otthon kezeljük, ahelyett, hogy elvinnénk az állatorvoshoz, akinél bár biztos sokan vannak, fizetni is kell, de rend van, és valószínűleg teljes odaadással van a betegei iránt. A cica belehal, szóval tessék elvinni. Arról nem is beszélve, hogy a szenvedő, beteg állat nem tud elmenni orvoshoz, így előbb-utóbb kimúlik. A depresszió kezelése – egyedül már no comment.

Az alternatív medicinák között persze nem csak a természetgyógyászat és ezotéria szerepel, hanem a nagyi mézes céklasalátája, és a citromos meleg tea is.

Az alternatív gyógyászat elfogadottsága Iskolai végzettség szerint emelkedő sorba állítva (általánostól a főiskoláig) növekszik – míg a legfeljebb 8 általánost végzettek 45%-a, addig a főiskola, egyetemi végzettségűek már 51%-a elfogadó.

Aki véletlenül azt gondolná, hogy egy középkori ember értelmi szintjén vannak azok az emberek, akik inkább egy sámánhoz mennek mint az orvoshoz, az törődjön bele, van ilyen. Mindenki ismer olyat, aki nem hisz a médiának (és inkább olyan lájkvadász oldalakról gyűjt információkat, mint az eltitkoltigazihírek.info.eu) vagy esetleg chemtrail-hívő, satöbbi. Ezeken az oldalakon sok meggyőző információt is találhat az olvasó arról, hogy miért ne oltassa be magát, gyermekét a súlyos, akár halállal végződő betegségek ellen. (Magyarországon szerencsére még súlyosan büntetik azokat, akik kihagyják a kötelező oltásokat, és ha van civilizációs fejlődés, akkor marad is.)

Ez a két dolog együtt mozog, aki nyitottabb az alternatív gyógyászatra, az nyitottabb az alternatív világértelmezésre is, fogékonyabb a megtévesztő hírekre, hirdetésekre, és végül a populizmusra is.

És akkor még egy adalék. Pártpreferencia alapján is megvizsgálták a kérdést, és ha szkeptikus a homeopátiával vagy alternatív gyógyászattal kapcsolatban akkor Ön valószínűleg DK-szavazó, ha pedig elfogadja, akkor az a legvalószínűbb, hogy Jobbikos.

A vizsgálat szerint legalább is a DK szimpatizánsok között a legalacsonyabb, a Jobbikosok között pedig a legmagasabb az alternatív gyógymódok támogatottsága, a Fidesz és az MSZP támogatói között gyakorlatilag nincs különbség e tekintetben, majdnem ugyanannyian támogatják-szkeptikusak mind két táborban).

 

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!