Katinka férje megsiratta Kovács Ágit

Shane Tusup, Hosszú Katinka férje megalázta Kovács Ágnes olimpiai bajnokunkat.

Katinka a windsori rövidpályás vb-n hatalmas rekorddal végzett, teljesítményét most mégis beárnyékolja férje, egyben edzője viselkedése. A Bors informátora szerint, Kovács Ágnest, aki 2024-es olimpiai kandidatúra sportolói bizottságának elnökeként a vb-n jelen volt Shane Tusup sírásig alázta.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/katinkahosszu/photos/a.272891512784831.64172.252908511449798/1344452505628721/?type=3&theater” bottom=”30″]

Kovács Ági szponzorokkal együtt gratulálni szeretett volna Katinka eredményeihez, amikor ő éppen levezetett a medencében. Shane ettől annyira ideges lett, hogy ordítozni kezdett sikeres olimpiai bajnok úszónővel.

,,Teljesen kikészült. Ahogy arról már sokat lehetett hallani, elborult az agya, repkedtek a „fuck”-ok, a szintén olimpiai bajnok Kovácstól is megkérdezte, ki ő, kinek képzeli magát, és mindezt minősíthetetlen hangnemben.  Csak álltunk dermedten. Kovács Áginak potyogtak a könnyei, úgy lépett le a helyszínről. “ – írta meg a Bors.

Kovács Ágnes hivatalos Facebook oldalán reagált a cikkben leírtakra:

,,A mai Borsban megjelent cikkben sok a valótlanság! A windsori rövidpályás úszó-vb csütörtöki napján, miután a döntők véget értek több szponzor is odajött hozzám, hogy hátra szeretnének menni a medencetérhez, ahová egyébként volt érvényes akkreditációjuk. Mivel én is arra indultam, és egyébként minden világversenyen oda szoktam menni a versenyzőkhöz – így volt ez Rióban is – most is így tettem. Beléptünk az uszoda térbe, a medencében több külföldi úszó társaságában Katinka levezetett, Shane a parton ült. A szponzorok megálltak az uszoda szélén, mert nem akartak senkit zavarni, 1-2 perc után ők egyébként ki is mentek. Én oda mentem a medencéhez, mert gyorsan gratulálni szerettem volna Katinkának, meg elköszönni tőle, mert másnap már jöttem haza, és később már erre nem lett volna alkalom. Kiabálás tényleg történt ezek után, de nem az én részemről, a hangnemet a mai napig nem értem hogy miért. Többet nem szeretnék mondani a részletekkel kapcsolatban.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!