A románok háromszor jobban becsülik a nyugdíjasaikat, mint Orbán

Many charter members of the Osoyoos Golf Club turned out on Friday to celebrate the club's 40th anniversary. These three ladies were with the club since its earliest days. Fran Engel (left) joined shortly after the club started, while Ethel Van Duzee (centre) and Barb Snyder are charter members. Van Duzee is still golfing at the ripe age of 91.

Romániában 5,2-5,3 százalékkal nő a jövő évben a nyugdíj – jelentette be Dragos Pislaru román munkaügyi miniszter.

A tárcavezető közölte, hogy az erről szóló rendeletet már előkészítette a jelenlegi szakértői kormány, emlékeztetve arra, hogy ez összhangban van a nyugdíjtörvény rendelkezéseivel. A jogszabály megállapítja, hogy a nyugdíjat a kormánynak évente ki kell igazítania az infláció mértékével, valamint a bruttó átlag reálbér-növekedés 50 százalékával (=svájci indexálás) – írja a 24.hu.

Különös, hogy Orbán Viktor az 1,6%-os nyugdíjemelést is óriási sikerként kommunikálta, míg Románia, az az ország, amit mindig elmaradottabbnak tartottunk a miénknél, úgy lekörözött minket, mint a huzat.

Tény: a romániai nyugdíjasok nem kapnak Erzsi utalványt.
Tény2: lejben kapják, és nem forintban, pedig a forint sokkal menőbb.
Tény3: mégis mire költenék azt a sok pénzt a nyugdíjasok, ha nálunk is kapnának? Ne vicceljünk már, elégedjünk meg azzal, ami van!

Románia pedig le van ejtve, különben is elvették a hegyeinket…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!