Savanyodik a Jobbik – lemondott Dúró Dóra

De egyelőre csak a Jobbik frakcióvezető-helyettesi pozíciójáról. Dúró férje, Novák Előd június elején adta vissza országgyűlési képviselői mandátumát, miután a párt képviselőcsoportja bizalmi szavazást tartott személyéről.

Döntését szerdán, a Facebook-oldalán tette közzé.

„A Jobbiknak legfőbb célja, hogy 2018-ban leváltsa az Orbán-kormányt, hogy hazánknak végre valóban nemzeti kormánya legyen. Mindez számos átalakítást, az erőforrásaink leghatékonyabb felhasználását igényli. Mivel kiemelten fontos, hogy megalapozott szakmai programmal vághassunk neki a kampánynak, az értelmiségi holdudvar építéséért felelős politikusként a jövőben ennek szeretnék még több figyelmet szentelni, ezért a frakcióvezető-helyettesi tisztségemről lemondok.

Erre azért is van szükség, mert egyre több nagy szaktekintély csatlakozik támogatóként a Jobbikhoz, így ezen a területen újabb feladatok várnak rám. Az oktatáspolitikában végzett szakmai munkámat és az ezért a területért is felelős parlamenti bizottság vezetését folytatom. A képviselőcsoport tagjai közül többen is alkalmasak arra, hogy személyemet a vezetésben pótolják.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!