Vona Gábor is elégedett a bőr- és nemibeteg gondozóval

A továbbiakban nem nyilatkozhatnak az újságíróknak a kórházak igazgatói, hacsak a fenntartó, az Állami Egészségügyi Ellátóközpont (ÁEEK) engedélyt nem ad rá, valamint a kórházi alkalmazottak is bajba kerülhetnek, amennyiben beszélnek a sajtó képviselőivel – tudta meg a Magyar Nemzet.

A napilap értesülése által ihletetten szerkesztőségünk „elcsípett egy interjút” egy olyan kórház főorvosával, aki engedélyt kapott nyilatkozni a TV2-nek.

Riporter: Főorvos Úr, igazak azon híresztelések, miszerint betegápoló hiánnyal küzd az intézménye?

 Főorvos: Semmi ilyesmiről nincs tudomásom. Bár a múlt héten akadt egy kis fennakadás, ezt töredelmesen bevallom. 3 nővérünket is migránsok molesztálták, és engedélyeztem nekik 2 nap pihenőt, hogy kipihenjék a lelki megrázkódtatásokat.

Riporter: Mit szól ahhoz az ellenzéki javaslathoz, hogy a stadionok árát inkább az egészségügyre fordítsák, mert az forráshiányokkal küzd?

Főorvos: NA, UGYE… Itt van a kutya elásva! A magyar foci szárnyal, és ezt sokan nem veszik jó néven, ezért a betegekre hivatkozva próbálnak az ügyből politikát csinálni. Semmilyen plusz forrásra nincsen szükségünk. Hála Istennek évről évre kevesebb beteg jelentkezik nálunk. Főleg a légúti megbetegedések terén értünk el hatalmas sikereket. Több mint 50%-kal csökkentek az ilyen jellegű megbetegedések, a magyar lakosság, hála a rezsicsökkentésnek, végre fűtött, meleg otthonokban hajthatja nyugovóra a fejét.

 Riporter: Örülünk, hogy első kézből kaphattunk hiteles információkat a Magyar Egészségügy helyzetéről. Ön szerint az a felvetés is a Soros-féle szervezetektől származik, hogy mára elviselhetetlenek lettek a várólisták?

Főorvos: Határozottan vissza kell utasítanom a várólisták létezését. Ezt szerintem Vona Gábor is meg tudja erősíteni, akit havonta ellátunk a bőr- és nemibeteg gondozóban. Mindig időben sorra kerül.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!