Új idők jönnek: a KDNP beszáll az internetbe

Budapest, 2013. április 29. Rogán Antal (b), a Fidesz és Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője (k), valamint Schiffer András független országgyűlési képviselő, a Lehet Más a Politika (LMP) parlamenti képviselői csoportjának vezetője (j) beszélget az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. április 29-én. MTI Fotó: Földi Imre

Az internetes csalások elleni fellépést segítené jogalkotói munkájával a KDNP parlamenti frakciója, egyebek között ez is szóba került a párt országos választmányának szombati, budapesti ülésén, amelyről a KDNP közleményben tájékoztatta az MTI-t.

A tanácskozáson megvitatták többek között az árubemutatók szabályozása terén elért eredményeket és a további terveket a fogyasztóvédelem megerősítésének irányába.
Szóba kerültek a korábban gyermeket vállalt, már nyugdíjas korú szülők elismerésének lehetséges módozatai is. Áttekintették továbbá a családi csőd intézményének bevezetése óta összegyűlt tapasztalatokat, és megvitatták, hogy a kiszolgáltatottak hogyan tudnának könnyebben hozzáférni a segítség ezen fajtájához.

Hangsúlyozták, hogy ma Magyarország legégetőbb problémája, és emiatt megkerülhetetlen kérdés az aggasztó demográfiai helyzet, ezzel kapcsolatban a Fidesz-KNDP pártszövetség cselekvési lehetőségeiről is tárgyaltak.

“Bár nem jut nektek belőle, csak elszórva morzsák”

Ismerve a KDNP viszonyát a modernizációhoz, illetve felidézve politikusaik ráncokkal tarkított arcait, nem az jut először eszünkbe, hogy ezek a fiúk fogják az internetes csalások elleni harc zászlaját vinni. Úgy tűnik azonban, hogy ez a terület meglehetősen népszerűtlen volt a kormányzati körökben, ezért kiosztották azt a KDNP-nek.

Család – időskori gyermekvállalás – demográfiai problémák – egyházpolitika – internetes csalások. Valahogy nem illeszkedik a sorba ez a szekció. A Pesti Bulvár megkérdezett egy KDNP-közeli forrást az új ügyről, amit a kisebbik kormánypárt felkarolt, és a hipotézisünk megerősítésre talált.

“Van, amit nekünk kell elvinni, és ezzel nem is szoktak vitatkozni a politikusaink, elvégre valamit valamiért. A KDNP mindig is kiállt a családok mellett, ez a későbbiekben sem lesz másként. A politikánk első sorban erre összpontosul, mindemellett néha mással is kell foglalkoznunk, úgy ahogy ez a Fidesz esetében is gyakran előfordul. A politika összetettebb annál, minthogy bizonyos témákat üresen hagyjunk” – véli a megkérdezett KDNP-s válaszadónk.

Úgy tűnik tehát, hogy a KDNP nyugdíjasai is megkapták azt a bizonyos 10 ezer forintot, ezért beszállhatnak az internetbe.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!