Lőrinc baráté lett az Echo Tv – is

A felcsúti zseni, a két lábon járó reneszánsz, Mészáros Lőrinc gázszerelő megvásárolta Széles „Ufo” Gábortól a kacagányos Echo Tv-t.

Már az adásvételi szerződést is aláírták. A korábbi tulajdonos Széles Gábor szerint a befektető kiválasztásánál nem csak a tőkeerő volt fontos, mert csak olyan jöhetett számításba, akiknek az értékrendje hasonló az övéhez.

lorinc

Két összeillő ember (kép: Katona László)

Mint közölte, hogy a televízió öttagú igazgatóságában ő is szerepet vállal, és ígérte alapján, a Fidesz–KDNP szellemiségének megfelelő, a kormányhoz legközelebb álló csatorna marad az Echo tévé.

A Magyar Hírlap “Nemzeti erők egyesítése” címmel közölt tudósítása szerint a jobbos televízióban technikai fejlesztéseket visznek véghez, és bővítik az állományt is.

Az igazgatóságban tag lesz a csatorna eddigi tulajdonosa, Széles Gábor is, aki korábban már elmondta, nemzeti elkötelezettségű tulajdonost keres a csatornának. Ez lett tehát a felcsúti milliárdos polgármester, akit Széles “korrekt és szerény” embernek tart, akivel politikailag félszavakból is értik egymást. A Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozónak mondott Opimus Press vette meg a Népszabadság kiadását felfüggesztő Mediaworks kiadóvállalatot is.

 

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!