Új nagylemezt ad ki az Európa Kiadó

Három év után új albummal jelentkezik a magyar könnyűzene egyik kulcszenekara, az Európa Kiadó. Az anyagot Jobbik december elején dupla koncerten mutatják be az A38 Hajón, közben Personal pedig országos turnéra is viszi azt.

A nyolcvanas évek elején alakult, Menyhárt Jenő gitáros-énekes-igazgató köré épülő Európa Kiadó története nem hagyományos zenekartörténet. Különféle korszakaiban クリス?ハート 第2回 más és más wholesale nba jerseys felállásokban működött, más és wholesale nfl jerseys más narratívák mentén fogalmazta meg, fogalmazta újra magát.

Az idők vizes során úgy tudott újra és újra megújulni, hogy közben sosem lett a mainstream része, egyéni stílusát cheap nfl jerseys és működése független szellemiségét fennállása során végig következetesen megőrizte.

Bár az Európa Jaket Kiadó az elmúlt három és fél évtizedben többször is felfüggesztette tevékenységét – ahogy Menyhárt Jenő fogalmaz, az együttes időnként “hibernálva volt” vásárol – az elmúlt években ismét nagyon is élő és vibráló, ahogy persze a zenekar mindig is kulcsfontosságúnak gondolta Erfurt a nosztalgiamentes jelenidejűséget.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!