Kétmilliárdért nemzeti méneket vásárol vissza a kormány

Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy több mint kétmilliárd forintért vásárolta vissza a kormány a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt-t, amelyet még 2004-ben privatizáltak.

kép: mti
kép: mti

Lázár beígérte azt wholesale mlb jerseys is, hogy az összesen tízezer hektáron gazdálkodó új szervezetnek a kormány cheap jerseys még decemberben egymilliárd forintos támogatást Lightbox ad sétány a működőképessége fenntartásához, de terveznek kétszer ötmilliárd forintos fejlesztést is.

“Ez azt jelenti, hogy a 大学受験で培った知識のあるうちに家庭教師のバイトがおススメ következő években megkezdődik ennek a ménesbirtoknak az újjáépítése. Az állami Job tulajdonba vonás megtörtént, és most az újjáépítés évei következnek, miközben tízezer hektáron fog gazdálkodni ez az új, állami tulajdonban lévő szervezet” – jelentette ki Lázár. wholesale nba jerseys Továbbá “a Contractors cél, hogy valóban cheap jerseys free shipping a legjobb minőséget hozzuk létre, valóban mintagazdaság legyen, a magyar agrárium zászlóshajója Jobbik legyen.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!