A saját gyermekét is felzabálta a Fidesz – In memoriam Heti Válasz

Orbán hajdani szóvivőjét s taccsvonalra tette: a Borókai Gábor (képünkön jobbra) főszerkesztő által vezetett, s nyomtatott formájában már a nyáron felszámolt Heti Válasz online morzsáit is letakarították az éteri palettáról.

A június 14.-étől már csak digitális formában működő Heti Választ augusztus elsejétől már bezárták, onnantól kezdve a hetilap online formája sem frissült, a portál csupán archívumként működött.

Most viszont a Heti Válasznak végleg vége: Stumpf András, a lap volt munkatársa – aki a süllyedő hajóról szokásos gyakorlatiasan jó érzékkel és időben a Mandinerhez igazolt – Facebook-oldalán egy búcsúlevelet posztolt a lap újságíróinak a nevében. Mint írta, az új cégvezetés a digitális és online kommunikációs csatornákat is bezárta, a cégnek nem maradt bevételi forrása, így már sem a hitelezők, sem a munkatársak, sem pedig az olvasók felé nem tudja teljesíteni, amit vállalt.

A napokban kiderült, hogy a társaságot felszámolják – írta Stumpf hozzátéve, hogy mivel más eszközük nem maradt, mint hogy a Facebook-on szeretnék megköszönni az olvasók kitartását és támogatását.

Ennek ellenére a Borókai-családnak nem kell borongania. Mint ismert, Borókai Flóra meghitt kapcsolatot ápol a Matolcsy vezette jegybankkal: 2014-ben például 200 milliós megbízást kapott a Borókai-lány rendezvényszervezői cége.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!