Kunhalmi a cicijével sokkolta az ATV műsorvezetőjét – nem vicc, tényleg megtörtént!

MTI Fotó: Soós Lajos

A csapból is az folyik, hogy a genderszak megszüntetésének lényege, hogy a társadalmunk fennmaradjon, és ne akarjunk 50 féle választott nemhez tartozni. Hiába írják sorban a tisztázó cikkeket a gondolkodni hajlandó újságírók, és hiába áll ki még Bencsik is a genderszak mellett, a Fidesz terve most is bejött: elvakult híveik Soros Györgynek, a genderőrületnek tulajdonítják a szakot.

Azt azonban, hogy valójában mi a lényege a genderszaknak, a legjobban talán Kunhalmi Ágnes tudta bemutatni az ATV stúdiójában, ahol is a cicijével állt ki a megszüntetés ellen.

Nem az a kérdés, hogy genderszakra hányan jelentkeznek, hanem az, hogy van-e olyanra lehetőség Magyarországon, hogy párbeszédet lehessen folytatni a nők és férfiak közötti béregyenlőségről – ezt Kunhalmi Ágnes mondta az ATV Start című műsorában hétfő reggel.

Kunhalmi Ágnes elmondta: volt idő, amikor a nők nem járhattak iskolába, nem tanulhattak. A gendertudomány többek között azt vizsgálja, hogy miért fordulhat elő még mindig – mondta az MSZP választmányi elnöke Kárász Róbert műsorvezetőnek –, hogy ha ők ketten (mármint Kunhalmi és Kárász) ugyanolyan diplomát szereztek, ugyanannyi évet dolgoztak egy munkakörben, de csak azért, mert, idézzük,

„nekem két cicim van, és nő vagyok, ezért kevesebb a bérem” 

Egy ilyen mondat lehet, hogy sokkal világosabb, mint bármilyen hosszú értekezés a társadalmi nemekről. A Fidesz is egyszerűen, érthetően kommunikál és még egyszerűbben szüntet meg egy szakot csak egy tollvonással, a másik nézőpontot is hasonlóan egyszerűen kell prezentálni, elvégre azokhoz kell szólni, akik újra kétharmadot szavaztak meg Orbán Viktor pártjának.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!