Ledöbbenten ültem a monitor előtt, amikor megláttam a rendőrség hivatalos adatait a magyarországi migrációról. Sokkoló számok következnek.

Az úgy volt, hogy az érvényes elfogatóparancs alapján körözött személyeket nézegettem épp – hátha kivettek már a listáról haha – de néhány oldal böngészés után ezt megunva, visszatértem a police.hu főoldalára.

Legörgetve, pásztázva az oldalt arra lettem figyelmes, hogy a „migránsszámláló” gyakorlatilag nullán áll. Még két piros nyilat is rajzoltam oda, hogy feltűnjön. Mutatom.

policehu1
kép: police.hu

Eszerint a „migráció alakulása” július 26. és augusztus 2. között nulla. Így ennek a grafikonnak, vagy táblázatnak annyi értelme van, mint az időjárás tematikájú oldalakon nyáron a mátrai hójelentésnek, vagy télen a balatoni víz-hőmérséklet jelentésnek – gondoltam.

Aztán lassan megmozdultak a fogaskerekek. A megoldás, hogy a migránsok elmentek vakációzni. Mert volt is erről szó, hogy valaki vakációra ment. Lehet, hogy Soros György volt az. Igen, az lehet, és távollétében senki nem küldi a migráncsokat az országunkba. Vagy az Orbán Viktor ment el vakációzni? Nem emlékszem már, de valaki nyaral. Az is lehet, hogy a rendőrség ment el vakációzni, és azóta nincs ember aki strigulázza a kerítés mentén bámészkodó baloldali szíreket és liberális afgánokat.

Hogy megbizonyosodjak arról, nem csak elromlott-e a számláló, megnéztem a korábbi hónap adatait is. Rákattintottam, és végre megnyugodtam, hogy működik az. Az utolsó 30 nap adatai szerint 18(!) embert láttak a magyar határnál.

policehu2
kép: police.hu

Próbáltam valamilyen medveszámlálót is találni, de olyan sajnos (még) nincs. De az is lehet, hogy ők is csak vakációznak.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!