Az egyik magyar kórházban lefotózták a jövőt! Íme

A Szent János Kórház / kép: MTI

Döbbenetes kép járja be az internetet: világelső kórházi eszköz debütált nálunk.

Mivel a kórházakban már wc-papír sincs, ezért egy élelmes honfitársunk gondolt egyet, és átalakított egy szendvicsautomatát úgy, hogy abból a kórház betegei tisztasági papírt vehessenek.

WC-papír automata a János Kórházban / kép: internet

A fenti kép a Szent János Kórházban készült. Ez van. A kórház tüdőosztályán lábadozó betegeknek nincs választásuk. Vagy ez, vagy semmi. Nem választották a betegségüket, nem dönthettek arról, hogy magánkórházba feküdjenek, és ugyanúgy nem tehetnek arról, hogy a kormány az út szélén hagyta az egészségügyet is. A szükség nagy úr, ha akarják ki fogják fizetni a tekercsenkénti kétszáz forintot.

A magyar kórházakban tök általános dolog, – még vadiúj épületszárnyak esetében is – hogy a mosdóban nincs kéztörlő, vagy épp wc-papír. Azt mondják azért, mert a betegek hozzátartozói ellopják. Jó duma. Törölje ki vele!

Botrányos, hogy a Fidesz-frakció 72 millió forintért bérel autót – adópénzből – s közben a kórházban nincs wc-papír se!

Láttunk már olyan képeket a távoli Japánból, melyeken öltöny-, pizza-, vagy épp oxigénautomaták sorakoznak az utcákon, metrómegállókban. Magyarországnak ez a világelső találmány jutott. Budipapírautomata. De a képen látszik, hogy 70 forint egy kis csomag zsebkendő, és 300 a felnőtt pelenka. De hát ilyen a kapitalizmus. A kereslet találkozott a kínálattal.

Ennek alapján várjuk a gyógyszer-, ápoló-, és orvosautomatákat is.

 


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata