A szocialista képviselő felrázta álmából Orbánt – ez ütős lett!

Molnár Zsolt az MSZP budapesti elnöke tömör, de velős bejegyzésben reagált az Erdélyben épp szuperhatalmi álmait dédelgető Orbán Viktor szavaira. A miniszterelnök a fideszes közönség előtt Tusványoson épp arról műsorozott, hogy talán őt magát kéne az EU élére állítani, mert majd ő megtanítja a nyugatnak, hogyan kell ezt a demokráciát csinálni. Hát nem.

„Mivel a magyar miniszterelnök mai tusványosi beszédében bejelentkezett Európa vezetésére, szeretném arra kérni, mielőtt nagyratörő, Európa átalakítására irányuló hatalmi játszmákba kezd, próbáljon inkább saját hazájában rendet tenni.

Egy olyan ember akarja az Európai Uniót fenekestül felforgatni, aki még azt a munkát sem tudta elvégezni, amire a választóktól megbízást kapott. Egyszerűen csődöt mondott, hiszen Orbán Viktor országában ezrek halnak meg, mert nem jutnak időben orvosi ellátáshoz, családok nyomorognak, vagy éppen egy jobb élet reményében külföldre mennek.

Nagyon tiszteletre méltó, hogy – annak ellenére, hogy legutóbbi rádióinterjújában fáradtságra panaszkodott – ilyen nagyratörő álmokat sző, de arra kérném, miután kipihente magát, lásson neki az itthoni problémák megoldásának.”

Szerző: Molnár Zsolt

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!