Orbán mondata mindenkinél lecsapta a biztosítékot – ezt nem engedheti meg magának!

Miniszterelnökként, vagy bármilyen megválasztott politikusként az ember ironizálhat, jópofa válaszokkal háríthatja a kukacoskodó újságírók provokatív kérdéseit, de azt nehéz elképzelni, hogy honatyaként, kormányfőként azt mondja bárki is az őt körülvevő riportereknek, amit Orbán.

hvg.hu beszámolója szerint a parlament folyósólyán pénteken néhány újságíró megpróbált kérdéseket feltenni Orbánnak, de a miniszterelnök a kérdésekre csak azt ismételgette, hogy:

A kollektív zaklatás csúnya dolog.

Azt minősíti kollektív zaklatásnak Orbán, ami abszolút elvárható tőle. A társadalom igenis felelősségre vonhatja azt, aki közpénzekkel bánik, az újságírók megkérdezhetik a politikusokat, akiknek kötelességük válaszolni a kényes kérdésekre is. (Ha nem épp ott és akkor, mert valami más közfeladat ebben meggátolja a politikust, akkor a lehető leghamarabb.)

Orbán ehhez képest mit mondott?

Decemberben tart egy sajtótájékoztatót és ott válaszol az egész évben felgyülemlett kérdésekre.

Decemberben! Addig nem válaszol. Addig használja a pénzünket, és majd valamikor esetleg válaszokat is kapunk tőle. Mert megteheti. Mert mi megengedjük neki. Oszd meg ezt a cikket, ha szerinted sincs ez így jól!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!