Itt a vég: beleborzongsz, ha meglátod, kit neveztek ki az MTV kultúrcsatornájának élére

MTI Fotó: Kovács Tamás

Fekete-muszlim családok tűzhalálával kapcsolatos vicceket, nemzetközi zsidó összeesküvésre utaló szerkesztett képeket posztolt az a hölgy, akit kineveztek az MTVA kultúrcsatornájának vezetői posztjára. Személye ellen többen is tiltakoztak.

„Siklósi Beatrix (…) személyét elfogadhatatlannak tartjuk. Nyíltan kirekesztő és antiszemita megjegyzései, nyilatkozatai alkalmatlanná és hiteltelenné teszik az egyházi műsorok gondozására”

Ezeket a gondolatokat fogalmazták meg a magyarországi történelmi egyházak vezetői, úgyis mint Erdő Péter, Bölcskei Gusztáv, Gáncs Péter és Heisler András közösen írták le egy 2014. decemberében az MTVA akkori vezérigazgatójának küldött levélben.

Az egyházfők azért fogalmaztak ennyire szokatlanul keményen, mert megrémültek attól, hogy a közmédia Siklósi Beatrixot nevezte ki a vallási, nemzetiségi, külhoni és kiemelt projektek főszerkesztőjének – írja a 444.hu.

Szintén a 444 gyűjtötte össze az alábbi képernyőfotókat Siklósiról.

7BONKNabEO7F6c81s

7BONKDGzyLh86c7Ns

Siklósi csodálatos iskolapéldája annak, hogy a Fideszt már egyáltalán nem érdekli, kinek milyen múltja van a kinevezettek között.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!