Döbbenetes infók Orbán nyaralásáról: ez fog történni vele, ha végigírja a „vakáció” szót

MTI-fotó

Orbán Viktor a hivatalos Facebook-oldalán kezdte el kisiskolások módjára írni a „vakáció” szót, most épp a „ció”-nál tart, úgyhogy ebből még akár migráció is lehet. Minden betű alatt egy-egy fontos találkozója látható, amelyeket mérföldkőnek tart.

36854055 10156330121616093 8590126723067019264 o

Eljátszottunk a gondolattal, hogy mi történne, ha nem a találkozókról tenne közzé képeket a kormányfő, hanem a Fidesz ügyes-bajos dolgairól.

Ó – ennél a betűnél Merkel helyett lehetne mondjuk egy kép arról a kézfogásról, ahol Orbán épp eladósítja az országot a Paks 2-vel.

I – Az I betűnél a független Polt Péternek kell állnia, aki kézfogással köszöni meg a miniszterelnöknek a belé fektetett bizalmat.

C – A család is fontos, ezért Tiborcz Istvánt javasoljuk a C-hez, amint megegyezik apósával a javadalmak és birtokok elosztásáról.

Á – Nem is kérdés, hogy Mészáros Lőrinc is kezet fog Orbánnal, ahol milliárdos tenderekről kötnek alkut.

K – Ha már K, akkor Kubatov. Orbán Viktor kezet ráz a főkampánygurujával, és megállapodnak az ellenzéki jelöltek neveivel azonos nevű áljelöltek elindításáról.

A – Itt több ember fog kezet a miniszterelnökkel, hogy megköszönjék a választások környékén kiosztott minisztériumi káderek milliárdos jutalmait.

V – V, vagyis Viktor. Ez egy jól elkapott felvétel, ahogy Orbán Viktor kezet ráz az ördöggel, ahol eladja a lelkét és az országát a hatalomért.

VAKÁCIÓ – az alternatív képsorozatunkban Orbán nem nyaralni megy, hanem egy rácsos ablakokkal körülvett helyre, és hosszú évekig nem szabadul onnan. Kár, hogy ez egyelőre csak képzelet, mégis a rideg valóság.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!