Vajna Tímea olyan képeket posztolt, amitől sokan ki fognak akadni

Forrás: Vajna Tímea Instagram

A nemzet luxusfelesége ezúttal is Instagramján borzolja a kedélyeket. Vajna Tímea olyan képeket dobott fel a közösségi oldalra, amitől sokakban fog felmenni a pumpa. Andy Vajna kaszinó és médiacézár felesége egy magyar felségjelű magánrepülővel pózol, és mindezt három különböző képen teszi.

Az a képekből ugyan nem derül ki, hogy éppen egy paradicsomi sziget felé tart-e, és épp felszállás előtt fotózták-e Vajnánét, vagy csak nyílt nap volt Ferihegyen. Annyit már tudunk, hogy Vajnánét egyébként a pilóta potózta.

Mindenesetre ha utazik, akkor a luxusrepülőn minden bizonnyal már várják cicái, akik remélhetőleg most is ablak mellett ülhetnek.

Nem értünk hozzá, de elképzelhetőnek tartjuk, hogy ezúttal „nem a nőt, hanem a ruhát kell nézni”(már nem is tudjuk hova nézzünk). Ránézésre drága cucc, igaz az anyagot kissé kispórolták belőle.

Come with me! I will show u the 🌚🌘 #photography by the pilot 🤗

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

No, ezt a képet elnézve már majdnem teljesen biztos, hogy a ruha a főszereplő, ami annyira drága volt, hogy Tímeának már nem maradt pénze nadrágra sem. Szóval tényleg nagyon fenszi.

👩🏻‍✈️#jet

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

Kellemes hétvégét!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!