Orbán lehazugozta a képviselőt – nagyon nem kellett volna

Fotó: Földi Imre / MTI

Varga Mihály pénzügyminiszter érdekes kijelentést tett. Szerinte javaslatként szerepel, hogy a jövőben egyes miniszterek fizetése akár az 5 millió forintot is elérheti. Orbán Viktor ugyan a Parlamentben cáfolta, hogy készülne ilyen jogszabály, de a benyújtott törvényjavaslat mégis a miniszterelnök kezébe adná a döntést – írja az atv.hu.

„A havi ötmilliós miniszteri fizetés hazugság, ilyenről nincsen szó, ilyen döntés eddig sem született, és nem tudok róla, hogy a parlament ilyen döntésre készülne.”

A fenti mondatot Orbán Viktor Harangozó Tamás szocialista képviselőnek szegezte. Szerinte tehát Harangozó hazug, amikor ilyeneket állít. Legalábbis ezt gondolja a kormányfő a Tisztel Ház falain belül.

Mi a helyzet azon kívül?

A miniszterelnök az atv.hu-nak úgy fogalmazott: ha odakerülünk, megfontolom. A szocialista Harangozó Tamás a Startban is reagált a kormányfővel folytatott szópárbajára.

„Tehát 5 perccel előtte pontosan tudta, hogy hazudik, amikor nekem azt mondta, hogy nincs ilyen törvény a parlamentben,

és nem is tudja, hogy miről beszélek, miközben pontosan tudja, a törvény értelmében egyébként a miniszterelnök dönti majd el, hogy melyik miniszterének mennyi fizetést fog adni, a limit lesz vezérigazgatói fizetés.”- összegezte Harangozó.

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!