Megrongálták a KDNP ifi irodáját – döbbenetes szövegeket írtak fel a falra

MTI-fotó

„Hitlerjugend”, illetve „a gyűlölet a náciknak bevételi forrás” – írták fel ismeretlenek a KDNP ifjúsági tagozatának, az IKSZ-nek Bazsarózsa utcai székházának falára.

Az erről szombaton képet közlő blog szerint a festékszórós akció antifasiszták válasza az IKSZ múltheti matricázására: akkor az ifjú keresztények jelölték meg civil szervezetek irodáinak épületeit sorosozó feliratokkal – szúrta ki a képet a Népszava.

Korábban az Ellenszél beszámolt róla, hogy Hölvényi György KDNP-s képviselő letagadta, hogy a kereszténydemokraták ifjúsági szervezete egy zsidókat megbélyegző és elszeparáló, úgynevezett „csillagos házat” is lematricázott, amelyen többen felháborodtak. Hölvényi azután szólalt meg, hogy Ujhelyi István szocialista EP-képviselő körbeküldte az Európai Parlamentben a KDNP matricázásáról szóló híreket.

Új fejlemény, hogy ismeretlenek megrongálták az IKSZ, vagyis az Ifjú Kereszténydemokraták székházát. „Hitlerjugend”, illetve „a gyűlölet a náciknak bevételi forrás” feliratokat helyezték el a falon.

facebook
Kép forrása: Csehszlovák kém/Facebook

Azt üzennénk mind a KDNP-s fiataloknak, mind a rongálónak, hogy a társadalmi viták nem oldódnak meg attól, hogy billogozunk, matricázunk, feliratozunk. Sokkal előrehaladóbb lehetne, ha a kisebbik kormánypárt ifjai nem az állami propagandát mantráznák, hanem le mernének ülni a civilekkel egy asztalhoz, és miután a szemükbe mondták, hogy bevándorlást támogató szervezetek, utána előttük ragasszák ki a matricáikat!

Máskülönben csak a feszültség harapózik el, a székházuk pedig egyre vállalhatatlanabbá válik.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!