Semjén már nem tud kikeveredni a hazugságokból, újabb videó került elő

Nem, nem egy újabb rénszarvas került elő, nem is a hazánkba migráló szlovák medvét lőtte le Semjén Zsolt (bár szerintem szívesen megtenné), hanem egy vidéki televízió, a TV Eger egyik 2012-es felvétele került most a reflektorfénybe.

Semjén a most már több 10 millió forintra rúgó vadászútjainak finanszírozásánál azzal védekezik, hogy ő ott nem miniszterelnök helyettes, hanem vadász, és nem politikusi minőségében megy a vadászatra. Azért valljuk meg, ez elég egy skizofrén helyzet, amikor az ember hol politikus(nak képzeli magát) hol vadász. Hogyan tudja elválasztani magában? Van „pihenő ember”, „táplálkozó férfi” és sorolhatnám hányféle minősége, ami sosem ér össze? Másképp mondok valamit ha politikus vagyok, mintha éppen vadász? Szerencsére legtöbbünknek nem kell ezen gondolkozni, egyszerűen csak élünk, őszintén.

Semjén azonban lebukott, mikor azt állította, hogy ő ugyan honnan tudná, hogy aki meghívta vadászni, az kapott-e állami támogatást. Hát ha máshonnan nem, onnan rájöhetett volna, hogy a szóban forgó vállalkozó szállodáját mondjuk ő avatta fel. Nem is tagadhatja, mert a televíziós felvétel megőrizte a pillanat örömét: itt látható.

Aki nem akar kínlódni a videó letöltésével, annak a 24.hu videóját ajánljuk, ahol nem csak az ominózus felvétel látható, de kapunk egy adagot Semjén hazudozásaiból is!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!