Csúfosan kiszúrtak Orbánnal – vendégségbe hívták, amire ha elmegy, nagy slamasztikába kerül

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala.

Létezik egy belga kisváros, ami nem olyan, mint a többi. Ugyanolyan fejlett, ugyanolyan szabad, ugyanolyan „nyugatos”, de van valami különlegessége: a sokszínűség ideájának megvalósulása a gyakorlatban, ugyanis a 90 ezer fős lakosságból 20 ezren mind muszlimok.

Annyi muszlim él egy belga városban, mint Magyarországon és Szlovákiában összesen, mégis tombol a jólét, nem erőszakolják a bevándorlók tömegesen Mechelen város lányait, sőt, az együttélés olyannyira hatékony, hogy

a polgármester vendégségbe hívta Orbán Viktort, hogy ezt a magyar miniszterelnök a saját szemével is láthassa.

A meghívót a 444 szúrta ki. Annak apropóján hívták meg a magyar kormányfőt, hogy Bilbaóban tartotta az EUObserver egyik új rendezvényét, ahol Bart Somera, a Belgium fekvő Mechelen városának polgármestere is felszólalt.

A flamand politikus 2016-ban elnyerte a Világ Legjobb Polgármestere-díjat, amit a bevándorlók integrálásáért végzett sikeres munkája eredményeként ítéltek neki oda.

Ha Orbán Viktor tehát elmegy a világ legjobb polgármesterének vendégségébe, olyat fog látni, ami leleplezi a torz világképét az ordas muszlimokról, és egy barátságos belga város tárul majd elé.

Éppen ezért valószínűleg nem fog elmenni, hanem újabb milliárdokat költ a pénzünkről gyűlöletpropagandára…

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!