Ízléstelen tréfa: „Smile”-t rajzoltak a rendőrök a halálos baleset helyszínén

Életét vesztette egy 41 éves férfi, miután elesett kerékpárjával és halálos sérüléseket szenvedett. A rendőrök körberajzolták a holttestet, majd az alakot egy mosolygós arccal is ellátták.

Az eset a szlovákiai Garamszentkereszt régiójában történt. A rendőrök rutinfeladata nem csak a kerékpáros hozzátartozóit érintette meg. A rendőrség szerint senki sem akartak megbántani.

„Igen, felháborodást kelthet a cselekedet, viszont ebben az esetben elutasítom azokat az állításokat, melyek szerint a kerékpárost becsmérelték volna“ – tájékoztatott Petra Kováčiková rendőrségi szóvivő, aki hozzátette: azzal, hogy a rendőr arcot rajzolt az alaknak, azt akarta jelezni, hogy az illető a hátán feküdt a balesetet követően.

Pontos előírás nem létezik azzal kapcsolatban, amely kimondaná, hogy balesetek esetén hogyan kell felrajzolni az alakokat. Azt, hogy a holttest a hátán feküdt, viszont mosolygós arc nélkül is meg lehet oldani. Matej Snopko volt nyomozó szerint a halott iránti tisztelet szempontjából előnyösebb lenne, ha csak a szemeket, vagy az orrot rajzolnák fel, esetleg egy egyszerű, neutrális sémát – értesült a tvnoviny.sk.


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata